De 3 ani in Slovacia, s-a intors in Romania. Razvan Mitoiu este noul Director de Creatie al Godmother.
Vineri, 21 August 2015
 
FOTO: Razvan Mitoiu, noul Director de Creatie al Godmother. 

adplayers. info

De 3 ani la o agentie din Slovacia, s-a intors in Romania. Razvan Mitoiu este noul Director de Creatie al Godmother. In ultimii ani a lucrat la JANDL din Bratislava, dar pana la agentia slovaca, Mitoiu a trecut prin mai multe agentii nationale si internationale cum sunt Ars, Speed Promotion, Gav, DDB, Griffon, Scala JWT, BBDO.

 „Razvan este un artist, un strateg si un om de comunicare foarte bun, tocmai de aceea ne-am bucurat sa-l putem „repatria”. Cred cu tarie ca un profesionist ca el - cu experienta, talent, calm si mai ales cu dorinta de a ridica stacheta atat la noi cat si in industria de advertising, este un real castig”, spune Valentin Vacarus – Managing Director Godmother.

De-a lungul anilor Razvan Mitoiu a lucrat pentru branduri si clienti nationali si internationali printre care  Lego, Ford, Samsonite, Wikipedia, Greenpeace, Bang and Olufsen, Prigat, Tuborg, Cez Cehia, Romstal, Romtelecom, Alpha Bank, Loteria Nationala Slovacia, Zoo Bratislava, Luerzer’s Archive, Magic FM, Jurnalul National, Carturesti etc.

 „Reteta unei campanii premiate la nivel international consta in inovatie utila, insight perfect, storytelling, cazuri geniale, simplitate eleganta sau uneori chiar lipsa unei retete.” spune Razvan Mitoiu, noul director de creatie Godmother.

 „Cu o buna parte din actuala echipa m-am cunoscutin urma cu aproape 10 ani (pe vremea Speed Promotion). Si pentru ca n-am fost acolo cand s-a nascutGodmother (in 2008), incerc sa recuperez timpul pierdut prin proiecte cool, clienti noi, clienti vechi fericiti si impresionati, plus alte jucarele” a mai spus Mitoiu.

Despre agentia si portofoliul Godmother

Avand o expertiza de 16 ani pe piata de comunicare, Godmother este o agentie de publicitate specializata in furnizarea de servicii de tip BTL. Printre clientii agentiei se numara Google, Youtube, HTC, Syngenta, H&M, Agricover, Profi, Oriflame, Promenada, Queisser Pharma,Titan Machinery etc

Mai mult in Oameni


PUBLICITATE: