Cutremur in creatia Leo Burnett. Carmen Tiderle & Tudor Cuciuc parasesc agentia. Exclusiv adplayers.
Joi, 06 Iunie 2013

foto: adplayers. Tudor Cuciuc & Carmen Tiderle, directori de creatie Leo Burnett, parasesc agentia de publicitate 

( adplayers, Iulian Toma) Primii oameni de creatie ai Leo Burnett parasesc compania. Carmen Tiderle si Tudor Cuciuc, directorii de creatie ai Leo Burnett, parasesc agentia de publicitate, conform unor surse adplayers apropiate grupului de comunicare condus de fratii Ioana si Stefan Iordache.

Contactati de catre adplayers, Carmen Tiderle si Tudor Cuciuc nu au dorit sa comenteze informatia. "Credem ca, dupa mai mult de 12 ani petrecuti la Leo, datoram companiei foarte multe, inclusiv dreptul de a comunica ceea ce crede ea de cuviinta despre aceasta informatie". Pana la ora publicarii materialului, adplayers nu avea si o pozitie a agentiei Leo Burnett.

Din informatiile de pana la aceasta ora, Carmen Tiderle si Tudor Cuciuc n-au mai fost vazuti in agentie de la inceputul acestei saptamani, insa nu este exclus ca despartirea oficiala de compania de publicitate sa aiba loc in urmatoarea perioada.

Directori de creatie ai agentiei in ultimii ani si deopotriva o echipa de creatie redutabila, Carmen Tiderle & Tudor Cuciuc au fost multipremiati in festivalurile de comunicare Effie Awards, Ador, Golden Drum, Epica Awards. Tiderle lucreaza in Leo Burnett din anul 2001, iar Tudor Cuciuc din 1996. 

Mai mult in Oameni


PUBLICITATE: