Corporate Communications Director nou la Siemens
Miercuri, 15 Septembrie 2010
 (AdPlayers, Iulian Toma)

Dan Santimbreanu (foto, 30 ani) este, de curand, noul Director al departamentului Corporate Communications al Siemens SRL,  care activeaza in domeniile energie, sanatate si industrie din Romania.

Promovarea lui Santimbreanu in compania condusa de Cristian Secosan, CEO Siemens, survine dupa trei ani petrecuti in pozitia de PR Manager la Siemens, si  dupa mai mult de 8 ani in domeniul relatiilor publice. 

Inainte de a se alatura companiei Siemens, Dan Santimbreanu a coordonat comunicarea unor branduri precum Siemens Mobile, OMV Romania, Petrom, Enel, British Airways, Germanos sau Piraeus Bank, in cadrul agentiei Action Global Communications, cat si Lufthansa, Ursus, HP, RIMMEL sau Germanos in cadrul agentiei 2activePR.

Absolvent a doua masterate in Comunicare si Relatii Publice si Economie Politica si Integrare Europeana in cadrul SNSPA, Santimbreanu vorbeste fluent limbile engleza, germana si franceza. 
Noul director de relatii publice va coordona o echipa formata din 4 persoane, care acopera in cadrul Departamentului Corporate Communications ariile de Comunicare de brand, online si de conformitate, Comunicare interna, Media Relations, Responsabilitate sociala si sponsorizari, dar si activitati legate de promovarea produselor si serviciile oferite de diviziile de energie, sanatate si industrie ale companiei.

Mai mult in PR , Oameni .


PUBLICITATE: