Ciprian Stavar se desparte de New Media (The Group)
Joi, 14 Februarie 2008



(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Ciprian Stavar pleaca de la New Media (The Group), prima companie cu activitate pe Internet a grupului independent de marketing si comunicare. Contactat de catre AdPlayers, Stavar a confirmat despartirea de compania cu activitate pe Internet.

 

Intrebat care sunt motivele despartirii, Stavar a argumentat plecarea de la New Media de o apropiere de familia pe care o are la Sibiu. Executivul nu a vrut sa comenteze daca se va desparti si de procentul pe care il detine in agentia New Media, companie care se ocupa cu administrarea de investitii media online in The Group.

 

Plecarea lui Ciprian Stavar se suprapune cu venirea lui Vlad Stan la The Group, fostul sau sef de la Vodanet, companie cu activitate pe Internet de care se despartea la jumatatea anului 2006, spunea el atunci, pentru un proiect de consultanta independenta.

 

Stavar avea sa devina consultant si ulterior partener alaturi de Alin Zainescu la New Media Agency, companie ce avea sa fie preluata de catre grupul independent de marketing si comunicare The Group, la inceputul anului 2007. 

 

Cirpian Stavar este la a doua despartire de o echipa condusa de Zoltan Szigeti. Dupa ce pana in 2001 a fost project manager la Softure, companie care dezvolta primul adserver autohton ce administra campaniile de publicitate online, actualul partener New Media a fost, in perioada 2002-2004, Digital Investment Manager la Mindshare Media, agentie de media din grupul international WPP, condusa la acea vreme tot de Zoltan Szigeti.

AdPlayersFile

Ciprian Stavar – 36 ani

 

2007: New Media (The Group), Partener

 

2006: New Media Agency, Partener

 

2006: Vodanet Media, Marketing & Communication Director

 

2005: Vodanet Media, (initial) Interactive Media Diector

 

2002 – 2004: Digital Investment Manager la Mindshare Media

 

2001: Project Manager Softure pentru AdClick, care administreaza publicitatea online derulata de Netbridge, Vodanet Media, iMedia, si alti playeri din piata romaneasca

 

1999: Director pentru Romania la WorldByNet.com Inc, inchis in urma crash-ului dot.com din 2000

 

 


Articole inrudite:

The Group a preluat agentia New Media 
Marti, 27 Februarie 2007


Stavar: "De ce plec de la Vodanet?" 
Miercuri, 30 August 2006 

 


PUBLICITATE: