Anca Rancea, pe cont propriu. S-a despartit de Leo Burnett de la 1 iunie
Miercuri, 06 Iunie 2012
 (Adplayers, Iulian Toma) De 8 ani in media si comunicare, Anca Rancea, fostul Corporate PR Manager Leo Burnett, s-a despartit la sfarsitul saptamanii trecute de grupul de marketing si comunicare condus de Ioana si Stefan Iordache.

“Dupa 8 ani in industria de media si marketing, din care 5 in comunicare corporate, am vrut sa-mi deschid si alte orizonturi. Vreau sa lucrez si pentru alte domenii, in care experienta mea cred ca poate sa faca diferenta” a declarat Anca Rancea pentru adplayers.

Anca Rancea (30 ani) a inceput sa scrie despre marketing si comunicare in 2004. A fost redactor al mai multor reviste de profil, producator al emisiunii de publicitate Marca Inregistrata si primul editor al portalul asociatiei  IAA, iaa.ro. Din 2007 a intrat in comunicare, unde a fost Corporate PR manager al grupului Leo Burnett pana la 1 iunie.

“Pentru inceput, voi face freelancing unde am deja cateva propuneri pentru perioada imediat urmatoare” a conchis anca Rancea, fara sa deconspire clientii sau domeniile pentru care va lucra dupa despartirea de Leo Burnett. 

Mai mult in Oameni


PUBLICITATE: