Anca Gheorghe revine pe marketing si vanzari TVR
Joi, 05 August 2010


 (AdPlayers, Iulian Toma)

Dupa 4 ani de marketing Lagardere si Kanal D, Anca Gheorghe se va intoarce din a doua jumatate a lunii august la TVR. Fosta Director de Marketing Kanal D, Gheorghe va fi Consilier al Presedintelui Director General, Alexandru Lazescu, pe probleme de marketing si vanzari de publicitate.

Contactata de catre AdPlayers viitor oficial TVR a confirmat despartirea de Grupul Dogan Media International, incepand din 15 august, insa a nu a dezvaluit detalii privind viitoarea pozitie pe care o va detine la postul public de televiziune. Potrivit informatiilor AdPlayers, din pozitia de Consilier al PDG-ului, ea va contribuia la strategiile regionale si nationale de marketing si vanzari ale TVR.

Anca Gheorge a mai lucrat pentru TVR ca director adjunct de marketing, in perioada 2001 – 2002. Din 2002 pana in 2006 a detinut succesiv pozitiile de director de marketing si comunicare, director de marketing, si mai apoi director de marketing si vanzari.

Din 2006 pana in 2008, Gheorghe a fost director de marketing la Radio 21 si Europa FM (Lagardere), iar pana in prezent director de marketing la Kanal D (Dogan Group). 

Mai mult in Media


PUBLICITATE: