Alina multumeste donatorilor
Joi, 22 Iulie 2010
 (AdPlayers, Iulian Toma)

Alina multumeste tuturor colegilor, prietenilor si cititorilor AdPlayers, pentru marinimia de care au dat dovada donand sange pentru a-si ajuta mama.

„Am reusit sa strang mai mult decat necesarul pentru transfuzie. Tuturor le multumesc”, a firmat ea pentru AdPlayers. „Le multumesc inclusiv celor care au donat si dupa recoltarea volumului de sange neceasar transfuziei. Cu siguranta va fi de folos altor oameni aflati la grea incercare”.

Printre cei care au raspuns la doar cateva minute de la apelul initiat de AdPlayers s-au aflat si nume ale unor o,manei de marketing si comunicare ce si-au lasat treaba Eliza Rogalski (Tempo, Rogalski Grigoriu), Catalin Rusu si Marc Bortun (Rusu+ortun), Valentin Petcu (INTESA SANPAOLO BANK) sunt doar cativa dintre cei care au dat la scurt timp curs invitatiei de a ajuta un om in suferinta.

Altii, aflati in tara sau in afara granitelor Romaniei, printre care se numara Alexandru Tuluca (Propaganda), Sorin Predescu (Candiso) si-au exprimat dorinta de sprijini actiunea de a dona sange pentru a salva o viata.

 


PUBLICITATE: