Un prieten AdPlayers are nevoie de donatori de sange
Luni, 19 Iulie 2010


(AdPlayers, Iulian Toma)

Un prieten al AdPlayers are nevoie de tine. Indiferent ce grupa de sange sau RH are sangele tau, mama Alinei, Ileana - internata acum la Spitalul Coltea, are urgent nevoie de oameni de suflet. Impreuna o putem scoate din situatia disperata in care se afla datorita unei afectiuni, in urma careia are nevoie sa schimbe aproape intreaga cantitate de sange din organism.

Indiferent ce varsta ai intre 18 si 60 de ani, daca ai peste 57 kg – femei, sau 60 kg  - barbati, esti sanatos sau sanatoasa, nu ai avut interventii chirurgicale in ultimele 6 luni, iar pana la ora donarii nu ai consumat alcool in ultimele 24 h, Alina te asteapta incepand din de marti, 20 iulie, sa ii dai un telefon si sa o ajuti sa-si salveze mama. Tot ce trebuie sa faci este ca in dimineata zilei in care donezi sa mananci doar dupa recoltarea sangelui.

Pentru recoltare, Alina asteapta telefonul tau la 0728.111.794 sau te asteapta direct la Institutul National de Hematologie, din strada Constantin Caracas nr. 2-8, fosta Dr. Felix, intre orele 7.30 si 11, ca sa te indrume cum sa ajungi la personalul medical care te asteapta, astfel incat mama ei, Ileana Ciulic, sa poata fi salvata. 

PUBLICITATE: