Adrian Alexandrescu neaga vreo legatura intre despartirea sa de Ogilvy One si aparititia Ogilvy Interactive
Miercuri, 21 Ianuarie 2009
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

„Pentru mine, 12 ianuarie 2009 a fost ziua in care am semnat pentru ultima data un mail cu Adrian Alexandrescu, One-to-One Communications Director, OgilvyOne”, spune unul din managerii Ogilvy One, care si-a anuntat pe blogul personal despartirea de pozitia de One-to-One Communications Director.

Adrian Alexandrescu se ocupa de dezvoltarea activitatilor OgilvyOne Romania impreuna cu Loredana Caradimu – Business Unit Director, dupa plecarea de la inceputul anului trecut a lui Cristofor Iosub, fostul manager Ogilvy One, care se despartea de Ogilvy Romania pentru a coordona proiecte regionale de comunicare la Ogilvy Elvetia.

Coicindenta sau nu, stirea despartirii lui Alexandrescu apare la o saptamana dupa „ultima semnatura” a managerului in calitate de reprezentat al diviziei Ogilvy One, pe 19 ianuarie, ziua cand a fost lansata oficial si Ogilvy Interactive, in parteneriat cu Senior Interactive.

Practic, anuntul personal al divortului Ogilvy One - Adrian Alexandrescu  are loc intr-o fotografie la fractiune de secunda cu aparitia diviziei Ogilvy Interactive, a carei servicii include si o parte din activitatile pe care le desfasura Alexandrescu in cadrul Ogilvy Group.

Invitat sa comenteze speculatiile privind legatura intre desparatirea sa de Ogilvy One si aparitia Ogilvy Interactive, Adrian Alexandrescu a declarat: „Eu am anuntat de sase luni ca am intentia sa plec, iar ulterior au aparut discutiile cu Senior Interactive”, subliniat fostul manager, infirmand practic vreo legatura intre desparatirea sa de postul din cadrul grupului Ogilvy, si aparitia diviziei interactive.

De la Ogilvy One, la Interactions
La OgilvyOne, Alexandrescu  a lucrat intre 2006 si 2009, ca director al diviziei de comunicare one-to-one (interactive, marketing direct, CRM), iar inainte de Ogilvy a lucrat aproape 5 ani in marketing direct, dintre care ultimii 2 ca Director Executiv al Create Direct, agentia de creatie si strategie de marketing direct a grupului Hit Mail. 

Din ianuarie 2009, Adrian Alexandrescu este Managing Director si partener la Interactions, o companie ce furnizeaza servicii de conceptie si implementare de programe de CRM precum si campanii de marketing digital.


PUBLICITATE: