Cristofor Iosub pleaca de la Ogilvy Romania, pentru Ogilvy Elvetia
Marti, 12 Februarie 2008



(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Cristofor Iosub – Managing Director in cadrul Ogilvy Group Romania Pleaca in Elvetia. Iosub va prelua coordonarea unui proiect european al unuia dintre clientii internationali ai Ogilvy Group Worldwide, in calitate de Project Director, se arata intr-o comunicare a companiei.

 

Conducerea OgilvyAction Romania va fi asigurata de Mircea Sebe si Andy Lita, iar OgilvyOne Romania va fi condusa de Adrian Alexandrescu si Loredana Caradimu - managerii directi ai diviziilor.

 

„In urma cu un an, in cadrul unei discutii legate de dezvoltarea personala, Cristofor mi-a marturisit ca si-ar dori sa dobandeasca si o experienta internationala, in cadrul retelei Ogilvy” spune Manuela Necula, Head of Country Ogilvy Group Romania.

 

„Luand in considerare parteneriatul pe care l-am avut in ultimii patru ani, rezultatele si calitatile sale umane, i-am acordat tot sprijinul meu pentru a-si indeplini acest obiectiv. La capatul unui an, Cristofor preia coordonarea unui proiect european, si se relocheaza in cadrul biroului Ogilvy din Elvetia.”

 

Mircea Sebe si Andy Lita au fost numiti in functia de Business Unit Director in cadrul companiei OgilvyAction. Cei doi manageri vor coordona cate o divizie a business-ului OgilvyAction si vor colabora indeaproape pentru a dezvolta compania, se mai arata in informare. Acivitatile OgilvyOne Romania vor fi dezvoltate de Adrian Alexandrescu - One to One Communication Director, alaturi de Loredana Caradimu – Business Unit Director.


PUBLICITATE: