1000000DeVersuri. Cea mai mare poezie colectiva din lume isi asteapta confirmarea recordului din Romania
Luni, 29 Februarie 2016



Un proiect integral Media Concept Store, campania este sustinuta de "Vorbe pudrate cu  talc",  cartea scrisa de Nicoleta Padure (foto), directorul general al agentiei de comunicare.


adplayers. Iulian Toma

1000000DeVersuri, ceamai mare poezie colectiva din lume isi asteapta confirmarea din Romania. Un proiect integral Media Concept Store, campania este sustinuta de"Vorbe pudrate cu  talc",  cartea scrisa de Nicoleta Padure, directorul general al agentiei de comunicare.

“Ideea proiectului  1000000DeVersuri ne-a venit dupa ce, in 23 Februarie, prietena si colega noastra Nicoleta Padure, a lansat cartea de poezii "Vorbe pudrate cu talc", ilustratiile apartinand unei alte colege de agentie - Ioana Harasim (HARA)”, spun reprezentantii agentiei.

“Experienta frumoasa si inedita prin care autoarea a trecut, scriind cartea, ne-a facut sa initiem proiectul Marea Poeziei  1000000DeVersuri. Obiectivul nostru cu acest proiect este sa oferim un spatiu relaxat in care oamenii obisnuiti pot sa intre si sa se bucure scriind versuri, fara temerea de a fi criticati sau judecati in postura de poet”, adauga initiatorii proiectului.

Media Concept Store este o agentie de creatie & media, fondata in anul 2010 de 4 oameni cu experienta in industria de comunicare: Andreea Popescu (foto dreapta sus), Mihaela Paduraru (dreapta mijloc), Vera Gavrila (dreapta jos) si Nicoleta Padure.

Nu doar un autor de carte, ci si om de comunicare, Nicoleta Padure a fost invitata sa faca parte din juriile Festivalurilor Eurobest si Dubay Linx, in 2010 si 2015. In anul 2013, o echipa de creatie apartinand  Media Concept Store a castigat aurul in competitia de Design, sectiunea Young Lions, in cadrul Festivalului Cannes Lions – primul premiu castigat vreodata de Romania la aceasta categorie.

Potrivit reprezentantilor agentiei de comunicare, aplicatia 1000000DeVersuri nu colecteaza datele personale ale userilor si nici nu ofera premii. Accesul este liber si dezinteresat.

“Avem si un pretext cantitativ: 1.000.000 de versuri pana pe 21 Martie – Ziua Internationala a Poeziei. In acestcaz, ar fi cea mai mare poezie colectiva din lume (dupa informatiile noastre) reprezentand un manifest pentru descoperirea si trairea sentimentului de fericire prin intermediul unui act creativ propriu” adauga initiatorii proiectului.

“Am creat aplicatia 1000000DeVersuri pentru Facebook (on.fb.me/1VDKgy1) si site-ulwww.1000000DeVersuri.ro, unde oricine poate intra si scrie un vers sau mai multe, incurajat fiind de versurile tuturor celor dinainte.”

Mai mult in Conturi


PUBLICITATE: