vezi 14.300 de fotografii Orange
Vineri, 15 Decembrie 2006

vezi 14.300 de fotografii Orange

( AdPlayers.ro, Irina Toma )

vezi 14.300 de fotografii Orange14.300 de fotografii au fost în competitie pentru premiile concursului de fotografie vezi Orange, în valoare de peste 20.000 de dolari, care au fost înmânate câstigatorilor, astazi, de Thierry Millet, Director Comercial al Orange Romania. Desfasurata în perioada 18 septembrie - 18 octombrie, editia din acest an a concursului „vezi Orange” s-a bucurat, spun promotorii lui, de 3730 de participanti.

Pentru fiecare dintre categorii s-au acordat urmatoarele premii: premiul I – 1500 USD, premiul II – 1000 USD si premiul III – 500 USD. În plus, precizeaza reprezentantii Orange, au fost decernate 50 de mentiuni speciale, constând în telefoane Nokia 6280 cu camera foto încorporata.

Din juriul care a desemnat cîstigatorii concursului au facut parte reprezentanti Orange, Tempo Advertising, Skepsis si Cristian Crisbasan - fotograf independent.

“Concursul de anul acesta a avut tema „share”, comunicata si în mesajul campaniei de imagine Orange, prin care dorim sa subliniem importanta comunicarii si dorinta de a fi lânga cei dragi, de a împartasi bucuriile si neîmplinirile, iar fotografiile participante le-au surprins în cele mai diverse aspecte”, spune Thierry Millet, Director Comercial al Orange Romania.

Conform regulamentului, fiecare participant a trimis maxim cinci fotografii, la categoriile Color, Alb-Negru si Mesaje Multimedia (MMS). Orasul care a înregistrat cei mai multi concurenti a fost Bucuresti – 768, urmat de Cluj – 143, Timisoara – 125, Iasi - 117 si Targu Mures – 107.

Popularitatea concursului, afirma autorii, a depasit granitele Romaniei, înregistrând si la aceasta editie participanti din toate colturile lumii: Anglia, Germania, Spania, Belgia si Canada. Desi la concurs au participat si fotografi profesionisti, cei mai multi înscrisi au fost studenti si elevi. Au participat însa si fotografi amatori din domenii de activitate diferite precum financiar, advertising, IT, design, jurnalism sau arhitectura.

„Si în acest an, fotografiile câstigatoare la categoriile alb-negru si color, precum si câteva dintre cele care au obtinut mentiuni vor aparea în calendarul „vezi Orange 2007” care va fi oferit clientilor corporate, jurnalistilor, partenerilor, angajatilor si colaboratorilor Orange.

Fotografiile câstigatoare vor fi expuse timp de o luna în Orange concept store, din Bucuresti, pe Calea Victoriei nr 41.

.

.vezi 14.300 de fotografii Orange.vezi 14.300 de fotografii Orange

.

vezi 14.300 de fotografii Orange


PUBLICITATE: