30 de pagini DOR despre cum a ajuns Selly cel mai urmarit youtuber cu 2 milioane de abonati, sute de milioane de vizualizari si o trupa - 5GANG
 "Selly joaca de ceva timp in liga oamenilor mari. E tot timpul atent la telefon, la mailuri, la deadline-uri. Pune munca pe primul loc" spune in DOR, Irina Tacu care a scris povestea lui *Selly*, cel mai urmarit vlogger din Romania, care a implinit, de curand, 18 ani. 
Microfoanele jurnalistilor, donate de institutiile de presa in campania de promovare a donarii de sange
 Primii care s-au alaturat cauzei sunt reporterii PRO TV. Astfel, alaturi de cubul PRO TV, pe microfonul televiziunii vor aparea denumirile grupelor de sange si indemnul de a dona.
Fost Mediafax Group si Intact Media Group, Oscar Saska se alatura Teads Romania pe clientii cheie
  In noul sau rol, Saksa spune ca aspira sa redirectioneze piata romaneasca de publicitate de la cea predominant televizata la cea in format digital.
Fost producator general al statiilor locale Digi24, Iulian Pana a plecat in televiziunea online. De 23 de ani in TV si film, la Cavaleria fondata de Buhnici
„Continut despre lucruri care conteaza ” , Cavaleria aduna lunar, 10,4 milioane de vizionari pe YouTube si un reach de 7,6 milioane pe Instagram.
Locul I in top radio din Romania si 16 milioane vizualizari Youtube. Luna, Carla's Dreams, Global.
  Anul acesta, pe 18 mai, Carla’s Dreams vor sustine cel mai mare concert “Nocturn” care va avea loc la Romexpo.
 Vlad Ruta, Spectacular: "Ingerinte politice au condus la blocarea contractelor care aduceau, anual, Metrorex si Statului Roman peste 1,6 milioane de euro, direct, si peste 1 milion euro, indirect"
Prezentarea companiei Vision Media de pe Youtube, la care AdPlayers a facut link din articol, a fost stearsa de administratorul contului.
Istoria care a cucerit lumea, in Romania. ,,Drumurile Matasii, o altfel de istorie a lumii" Editura Pandora M
  „Studiem istoria pentru a intelege trecutul, dar ea ne este utila si in incercarea de a explica prezentul. Pentru a intelege lumea de azi si de maine, trebuie sa intelegi lumea de ieri. Iar ca sa faci asta, cel mai bun punct de pornire este inceputul. Din fericire, asta inseamna Drumurile Matasii”, spune autorul,   Peter Frankopan.
TVH a devenit TVH Kids Channel si se pozitioneaza singura televiziune pentru copii si adolescenti
In  ANDRA SHOW, e misiunea vedeta a postului, Andra Gogan - actrita, cantareata, vlogger si voice-over la Disney Channel pentru mai multe personaje indragite - are in platou invitati vloggeri, influenceri, vedete care vin cu sfaturi si recomandari despre ce poti face cu Tik Tok , ce sa pui pe Instagram ca sa aduni multi followeri, cum sa arate contul tau de Youtube ca sa fii in trend si alte subiecte preferate de copii si...
Cu o acoperire globala de 1,4 miliarde de oameni, Teads a semnat exclusiv cu VICE pentru administrarea publicitatii video si display
Cu accent pe copntinut disruptiv, VICE este lider in productia si distributia de continut de calitate pentru publicul tanar, cu o acoperire de sute de milioane de tineri in fiecare luna.
Arina Ureche - Director General, BRAT Romania, in Consiliul Executiv al IFABC pentru urmatorii 2 ani
Arina Ureche, director general, BRAT Romania - asociatia ce reuneste jucatorii relevanti din media, marketing si comunicare, a fost aleasa membru in cadrul Consiliului Executiv al Federatia Internationala a Birourilor de Audit si Certificare - IFABC pentru urmatorii doi ani, cu ocazia celei de-a 28-a Adunari Generale care a avut loc la Sao Paulo, Brazilia. 
 
PUBLICITATE:
« 4 5 6 7 8 »