Zilnic, peste 4.000 de oameni isi cresc copiii online cu mami.ro
Miercuri, 16 Mai 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Portalul pentru parinti www.mami.ro a atins un maxim de audienta luni 14 mai, cand aproape 4200 de vizitatori unici au accesat site-ul. Potrivit editorilor de la Sanoma Hearst, cresterea se datoreaza dezvoltarilor recente aduse site-ului prin lansarea a trei sectiuni noi cum sunt cele de  Anunturi gratuite, Felicitari electronice, Shopping.

Adina Vasilescu (foto), Digital Publisher la Sanoma Hearst Romania (si, in curand, viitoare mamica) spune ca desi nu a implinit inca un an, www.mami.ro este acum al patrulea site pentru parinti din Romania conform datelor publicate de www.trafic.ro.

Obiectivul pentru acest an al portalului, adauga Vasilescu, este de a ajunge cel putin pe locul 2 la aceasta sectiune, unde cei mai puternici competitori au vechime de mai mult de 3 ani.

Unul dintre punctele forte ale site-ului este comunitatea de (viitori) parinti cu  peste 10 000 de membrii comunica online, fac schimb de solutii pentru cresterea copiilor. Astfel, numarul subiectelor din forumul www.mami.ro a ajuns la 1500.

Portalul www.mami.ro este implementat pe platforma de management al continutului Avador si a fost conceput si realizat impreuna cu compania cu activitate pe internet Green Pixel. Publicitatea pe site se vinde exclusiv prin agentia Spendid Media Interactiv.

AdPlayersFile

La Internetics 2006, www.mami.ro a obtinut cele mai multe premii acordate unui singur proiect cea mai buna comunitate online, cel mai bun portal tematic si marele premiu pentru bune practici la sectiunea Web Space.

www.mami.ro este un proiect online dezvoltat de divizia digital media a Sanoma Hearst Romania SRL, grup de publishing media care detine in portofoliu site-urile www.femeia.ro, www.mami.ro, www.fhm.ro, www.startpage.ro, www.national-geographic.ro, www.cosmopolitan.ro, www.revistafemeia.ro, www.casa-gradina.ro si revistele Cosmopolitan, FHM, National Geographic, Story, Beau Monde, Mami, Casa si Gardina, Femeia., Femeia de azi.


PUBLICITATE: