Vodafone se alatura sponsor principal la Survivor, pe Pro TV.
Vineri, 14 Ianuarie 2022

 

Vodafone se alatura sponsor principal la Survivor, pe Pro TV.

Prezentat si in acest sezon de Daniel Pavel, show-ul incepe duminica, 16 ianuarie a.c., de la ora 20.00, pe PRO TV, si va fi difuzat in fiecare duminica, de la 20.00, dar si lunea si martea, de la 20.30.

AdPlayers. info

Vodafone Romania se alatura reality show-ului  Survivor, ca sponsor principal si partener exclusiv de conectare. Prezentat si in acest sezon de Daniel Pavel, show-ul incepe duminica, 16 ianuarie a.c., de la ora 20.00, pe PRO TV, si va fi difuzat in fiecare duminica, de la 20.00, dar si lunea si martea, de la 20.30.

24 concurenti, 12 FAIMOSI si 12 RAZBOINICI, lupta pentru titlul de unic SURVIVOR, dar si pentru premiul cel mare de 100.000 de euro. Unul singur va reusi sa ajunga pana la capat!

Fiecare provocare depasita cu succes le va aduce concurentilor cate o recompensa neasteptata, dar, cu siguranta, mult visata! Unele dintre aceste surprize pentru care curajosii vor lupta vor fi asigurate de catre Vodafone, reteaua care ii tine conectati cu tribul de acasa.


Cei 12 de Razboinici care vor merge in exotica Republica Dominicana pentru a-si masura rezistenta fizica, psihica, dar si abilitatile de convietuire si relationare in situatii limita sunt: Elena Matei, de profesie bucatar, Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Panescu – antreprenor, Ionut Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Stefania Stefan – online streamer, Alexandra Duli – manager si Ramona Craciunescu – curier.

Ei ii vor infrunta pe cei 12 Faimosi, la fel de determinati sa isi depaseasca limitele: Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, Radu Itu, CRBL, Elena Chiriac, Catalin Zmarandescu, Robert Nita, Laura Giurcanu, TJ Miles, Andreea Tonciu si Roxana Ciuhulescu.

Mai mult in Media, TV


PUBLICITATE: