Viitoarea Romania Libera: "Am optat [...] pentru o grafica mai aerisita" Mario Garcia
Miercuri, 03 Februarie 2010
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Mario Garcia, consultantul care lucreaza pentru noua Romania Libera dezvaluie intr-un interviu in Reporter Virtual, cateva detalii legate de cum va arata ziarul care se va lansa la inceputul lunii martie. 

„O sa va spun, in mare, ca am umblat la culoare, am optat pentru o “relaxare” a primei pagini, pentru o grafica mai “aerisita”. Vorbesc aici de print, pentru ca de online nu m-am ocupat”, a afirmat Mario Garcia. „In luna martie ziarul va iesi cu un design schimbat”, mai arata Garcia, in interviul luat de Tiberiu Lovin in Reporter Virtual.

Unul dintre cei mai buni experti in design de presa, Garcia a facut primele propuneri pentru noul layout al ziarului Romania libera, in intalnirea de management a grupului Medien Holding din 8 Decembrie 2009. Garcia a creat sau relansat concepte grafice pentru mai mult de 500 de ziare, reviste website-uri din intreaga lume, printre care se numara The Wall Street Journal, La Tribune, DeMorgen, Handelsblatt, Die Zeit.

Surse din piata au estimat pentru AdPlayers contributia lui Mario Garcia la schimbarea layout-ului viitorului cotidian Romania Libera la 100.000 - 150.000 EUR.


PUBLICITATE: