Vandalizarea a invins marele general francez. Publicitatea in Piata Charles de Gaulle.
Joi, 01 Octombrie 2015
adplayers. Iulian Toma. foto: adplayers.

Vandalizarea a invins publicitatea. Parol! Si nu oriunde, ci chiar in piata marelui general francez Charles De Gaulle. Statia mijloacelor de transport in comun din piata cu acelasi nume a avut lipici nu doar pentru panourile santierului in constructie ci si pentru panourile iluminate. Cel mai probabil cei care au lipit afisele si-au dorit sa fie vazute chiar si pe timp de noapte.

Desi adplayers nu a putut colecta ieri toate imaginile din trafic, acelasi lucru s-a intamplat si cu statiile din zona Stefan Cel Mare in apropiere de Lizeanu, dar si in zona Pipera unde afisele au fost vazute centrate cu grija pe mijlocul panourilor iluminate din statii. Lipite cel mai probabil la adapostul intunericului, se pare ca nimeni nu i-a certat pe faptasi.

Cei care le-au lipit, cu siguranta mai putin cunoscatori ai legii care prevede pedepse aspre pentru vandalizarea panourilor publicitare, sunt intotdeauna de negasit. Poate doar camerele de luat vederi din apropierea obiectivelor mai importante, ar putea sa mai faca lumina in ograda tot mai intunecata a raspunderii afisajului ilegal.

Publicitatii stradala nu se afla la prima sa batalie pierduta cu vandalizarea.La inceputul anului 2013, jucatorii din industria outdoor au derulat o campanie de comunicare special pentru a diminua actele de vandalizare a panourilor publicitare. Se intampla la inceputul anului 2013 iar adplayers scria despre acest lucru aici:. 

Campanii anulate cu Banica, Brenciu si Kaas. Pierderi de 100.000 de EUR din vandalizari publice.

Mai mult in Vandalizarea, OOH, Publicitatea Stradala


PUBLICITATE: