Vandalizare in publicitatea la Metrou. Publicitatea amenintata de cine-si doreste banii publici din reclama stradala in transporturi
Vineri, 16 August 2019

 

Credit: AdPlayers

AdPlayers. Iulian Toma

Publicitatea la Metrou amenintata de cine-si doreste sa bage in buzunar banii publici din reclama stradala (Outdoor / Out Of Home) din Transporturi.

Contrar uzantelor in care panourile amplasate ilegal sunt avertizate de catre Politie sau autoritatea care emite ordinele de restrictie privind amplasarea mijloacelor de publicitate, cateva panouri aflate in exteriorul statiilor de metrou din Bucuresti au fost manjite cu aracet si o hartie fara nicio  adresa oficiala legata de vreo incalcare a contractului sau legislatiei.

AdPlayers a intrat in posesia unor imagini care nu fac altceva decat sa reclame mai degraba un act de vandalizare de catre o entitate straina de institutii si autoritati, entitate care ar putea sa isi doreasca mai mult contractul de parteneriat in participatiune intre Grupul Spectacular si Metrorex, aflata in prezent in litigiu.

Vom reveni cu pozitia companiilor implicate – Grupul Spectacular si pozitia oficiala Metrorex sau partenerilor regiei autonome a Metroului. Imaginile au intrat in posesia AdPlayers care investigheaza sursa vandalizarii.

Mai mult in Media, Business, Publicitatea OOH, 


PUBLICITATE: