Turner Broadcasting a semnat cu Cable Direct pentru Cartoon Network
Luni, 19 Noiembrie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Turner Broadcasting a batut palma cu Cable Direct pentru vanzare de spatii publicitare in Romania. Potrivit oficialilor de comunicare, actiunea are loc in urma unei licitatii castigate de Cable Direct.

Pe langa Cartoon Network, compania opereaza si canalul Turner Classic Movies ce va intra din ianuarie in 24 de ore de emisie, dar pentru inceput nu va vinde publicitate. Canalul va prezenta filme artistice care nu au mai fost difuzate pana acum in Romania, pe TCM

Programele de limba engleza vor fi subtitrate acum in romana. 470 - 500 de titluri noi vor fi disponibile pana la data de 1 ianuarie; pana la sfarsitul lui februarie, numarul lor se va ridica la 632, intre care si 50 de documentare.

Gordana Duspara Moriarty (foto), VP, General Manager pentru Europa Centrala si de Est, a declarat: "Lansarea TCM 24 de ore face parte din decizia noastra de a pune la dispozitie publicului canalele noastre atat de cautate, in cat mai multe tari si in cat mai multe limbi cu putinta. Mai important este ca aceasta decizie ne permite sa satisfacem apetitul tot mai mare al publicului din Romania pentru filme de calitate."

iulian.toma[at]adplayers.ro

AdPlayers.ro/File

/TCM

TCM (Turner Classic Movies) se bazeaza pe o biblioteca de filme datand din anii 1920 pana in anii 1990, pe care le prezinta intr-un stil contemporan, reinterpretand locul lor in istorie si relevanta lor pentru viata noastra actuala.

Canalul este disponibil prin cablu, satelit si transmisie digitala terestra, in Europa, Africa si Orientul Mijlociu, in zece versiuni regionale in limbile engleza, daneza, franceza, germana, greaca, ebraica, polona, norvegiana, spaniola si suedeza.

 

Turner Broadcasting System Europe Limited este o companie Time Warner prezenta in aproximativ 100 de tari din Europa, Africa si Orientul Mijlociu. Compania Turner Broadcasting System (TBS) Europe ofera brand-uri din lumea stirilor si divertismentului cum sunt CNN, Cartoon Network, TCM (Turner Classic Movies), Toonami si Boomerang.


PUBLICITATE: