Tolontan: Prin taierea taxei publice de televiziune si trecerea la buget, Dragnea vrea sa rupa relatia intre abonat si serviciul public de presa.
Miercuri, 12 Octombrie 2016

Dragnea vrea sa rupa relatia intre abonat si serviciul public de presa. Tolontan toaca in Gazeta taierea taxei publice de televiziune si radio, urmata de trecerea cheltuielilor la bugetul controlat de Guvern.

adplayers. info

Taierea taxei publice de televiziune si radio si trecerea cheltuielilor la bugetul de stat, operat de Guvern, rupe relatia intre abonat si serviciul public de presa, a afirmat luni, 10 octombrie, Catalin Tolontan, in Gazeta Sporturilor. Jurnalistul GSP este preluat si de Cotidianul condus de Cornel Nistorescu.

Propunerea PSD de a elimina 102 taxe presupune si o schimbare fundamentala  in statutul posturilor publice de televiziune si radio, este de parere jurnalistul Gazetei Sporturilor.

Taxa este, acum, legatura esentiala intre ”actionar”-cetateanul platitor si serviciul public prestat in numele lui si pentru el. Modelul functioneaza aproape peste tot in Europa, aici fiind incluse si modelele clasice gen BBC sau ZDF din Germania”, spune Tolontan. „Daca elimini taxa si treci cheltuielile in bugetul de stat, operat de Guvern, rupi relatia directa intre abonat si serviciul public de presa.”

Mai mult despre cum vrea PSD sa dea presei 150 milioane de euro de la Guvern in materialul lui Catalin Tolontan.

Mai mult in Media, Comunicare Publica



PUBLICITATE: