Toamna se numara productiile. Haine noi la Agro TV.
TV
Vineri, 30 Septembrie 2016

adplayers. info

Agro Tv se prezinta in haine noi, cu un pachet grafic nou care va pune in valoare diversitatea productiilor tv, concomitent cu lansarea grilei de programe de toamna. Postul se pozitioneaza singura televiziune nationala din Romania care se adreseaza agricultorilor din zonele rurale si telespectatorilor din zonele urbane interesati de domeniul agricol.

Distributia AGROTV se realizeaza prin operatorii RCS-RDS, DIGI, UPC, Telekom, Focus Sat, Dolce, precum si prin operatori locali si regionali si pe platforma www.agro-tv.ro. Potrivit reprezentantilor postului, gradul de acoperire nationala este de peste 90%, prin retelele de distributie prin cablu si prin satelit, emisiunile Agro TV sunt disponibile unui numar de 5.5 milioane abonati/locuinte, aproximativ 15 milioane de persoane.

Grila Agro TV.

Incepand cu luna Octombrie, postul de televiziune anunta emisiuni in premiera. Lansarea lansarea grilei de toamna aduce emisiuni noi informativ-educative din domeniul agriculturii, prezentand subiecte actuale pentru telespectatori.

Dintre emisiunile difuzate in premiera se numara: ABC-ul consumatorului - o emisiune realizata in colaborare cu A.N.P.C. despre educarea  si  informarea  consumatorilor  cu  privire la calitatea produselor  alimentare  expuse  la  vanzare in pietele si supermarket urile din Romania; Casa curte si gradina - un ghid al amenajarilor interioare si exterioare;

La cele de mai sus se adauga Realitati rurale  - o radiografie detaliata a preocuparilor si problemelor romanilor din zonele rurale; Sinteza agro-strategica care va prezenta o serie de dezbateri pe tema necesitatii implementarii unor analize si strategii structurale de securitate alimentara; Cum se fabrica?  - emisiune care dezvaluie procesele intregului  flux  de  productie utilizate de companiile producatoare de bunuri, oferind informatii despre calitatile  materiilor prime utilizate precum si a  securitatii alimentare;

Nu au fost uitate nici Agenda cu evenimente - care prezinta telespectatorilor principalele evenimente din viata comunitatilor locale, regionale si nationale, Portret de fermier - emisiunea unde vor fi prezentati si analizati cei mai importanti fermieri din Romania care au reusit sa dezvolte o afacere de succes in Agricultura, dar si Romania frumoasa – o emisiune care invita telespectatorii la o calatorie fascinanta alaturi de Mihai Andrei Catan si prietenii lui, pentru a descoperi unele dintre cele mai frumoase locuri din Romania.

Tot ca noutate, emisiunea in direct Agricultura, la raport!  va beneficia de un timp de emisie de 2 ore si va fi difuzata de luni pana joi, incepand cu ora 20:00.

Mai mult in TV, Media


PUBLICITATE: