The Money Channel lanseaza emisiunea de media & advertising AdCouture
Luni, 22 Septembrie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

The Money Channel lanseaza astazi AdCouture, o emisiune saptamanala de informatie si analiza, care trateaza subiecte legate de piata de media&advertising din perspectiva business-ului, potrivit reprezentantilor postului de televiziune de business. Prezentata de Serban Ciusca, emisiunea va fi difuzata incepand de astazi in fiecare luni seara, incepand cu ora 23:00, si in reluare sambata si duminica,  de la ora 11:00 si respectiv 21:00.

 

Conform autorilor, AdCouture se adreseaza specialistilor din agentiile de publicitate, agentii de media si relatii publice, departamente de marketing, managerilor din companiile mici si mijlocii, preocupati de comunicarea propriilor marci, viitorilor specialisti, studenti de la facultatile de profil, interesati sa lucreze in industria de media&advertising.

 

Sustinuta si de Iqads, parte a aceluiasi grup de media Realitatea Catavencu, structura emisiunii AdCouture cuprinde trei rubrici: „Adnews”, cu stiri din industria de publicitate si media locala, dar si internationala, „Hot Spot” - o analiza de tip dezbatere, cu invitati, care va aduce in prim plan subiectele saptamanii, si „Insider” o rubrica de tip interviu, care isi propune sa vorbeasca despre business cu oameni marcanti ai industriei de advertising, de la manageri de agentii, directori de creatie, freelanceri foarte cunoscuti, si pana la invitati din strainatate.

 

Potrivit reprezentantilor The Money Channel, prima editie a emisiunii AdCouture, care se va difuza in aceasta seara, incepand cu ora 23:00, ii are ca invitati pe Stefan Iordache, copropietar al grupului de firme Leo Burnett&Taget si Teddy Dumitrescu, copropietar al grupului de firme Publicis Romania. 

Stefan Iordache va vorbi in cadrul rubricii „Hot Spot” despre rebrandingul cafelei Elite, iar Teddy Dumitrescu este invitatul unui interviu „Insider”, care va vorbi despre intrarea contului Orange in portofoliul Publicis si cea mai noua campanie semnata de companie pentru operatorul de telefonie mobila.

 


PUBLICITATE: