The Money Channel integreaza Antreprenor si la televizor
Miercuri, 01 Octombrie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

The Money Channel lanseaza “Antreprenor” si in versiunea tv. Postul TV de business din grupul Realitatea Catavencu promite o emisiune care isi propune sa comunice si sa sustina spiritul antreprenorial autohton. 

Potrivit reprezentantilor de comunicare, Antreprenor vrea sa ofere, acum si la televiziune, informatii utile si exemple relevante celor care au afaceri pe cont propriu sau care doresc sa inceapa propria afacere, anunta oficialii de comunicare ai postului.

 

Parte a primului proiect integrat dedicat unei anumite categorii de public, Proiectul “Antreprenor” este sustinut  de asemenea, si de cotidianul Business Standard printr-o sectiune dedicata antreprenoriatului si publicata in fiecare zi de luni, precum si online, pe site-ul www.standard.ro/antreprenor. Dealtfel, noua productie The Money Channel o va avea ca invitat permanent pe Mihaela Balea, editor coordonator al sectiunii cu acelasi nume a cotidianului Business Standard.

 

Realizata si prezentata de Daniel Apostol, emisiunea Antreprenor se va difuza in fiecare zi de joi, de la 19.30 la 20.00, in continuarea emisiunii Market Briefing. Prima editie a emisiunii, care se va difuza pe 2 octombrie, la ora 19:30, prezinta  “Detectivi printre rafturi”.

 

Tema primei editii TV Antreprenor va fi ignoranta angajatilor si serviciile de slaba calitate, factori ce pot provoca falimentul micilor intreprinzatori, dar care afecteaza si companii de renume. Astfel, Daniel Apostol si invitatii sai vor vorbi despre modele de afaceri prin care se evalueaza calitatea angajatilor, cum ar fi mistery- shoppingul, o piata care abia se dezvolta in Romania, dar care, la nivel mondial, a ajuns anul trecut la un miliard de euro.

 

 


PUBLICITATE: