Televiziunea Romana pune piatra de temelie pentru noul sediu al TVR Craiova
Vineri, 03 Noiembrie 2017

Televiziunea Romana pune piatra de temelie pentru noul sediu al TVR Craiova. Credit: TVR / Comunicare 

„Este o mare bucurie sa putem pune prima caramida la temelia noului sediu al TVR Craiova”, a declarat Doina Gradea, director general intermar al TVR, despre investitia in noul sediu TVR Craiova care se ridica la suma de 5.241.350 lei si este realizata din fonduri proprii.

adplayers. info

Televiziunea Romana pune piatra de temelie pentru noul sediu al TVR Craiova. Proiect de o importanta strategica pentru TVR, cladirea va avea 2000 mp, cu doua studiouri tv si spatii pentru birouri. Investitia in noul sediu TVR Craiova se ridica la suma de 5.241.350 lei si este realizata din fonduri proprii.

„Este o mare bucurie sa putem pune prima caramida la temelia noului sediu al TVR Craiova”, a declarat Doina Gradea, director general intermar al TVR. „Acest proiect este, de fapt, una dintre primele investitii consistente pe care ne propunem sa le facem pentru studiourile teritoriale ale TVR, atat in plan financiar, cat si tehnic sau uman”, a adaugat Doina Gradea.

La eveniment vor participa presedintii comisiilor de specialitate din Parlament, domnul Radu Preda, Presedinte al Comisiei de Cultura si Media din Senatul Romaniei si domnul Gigel Stirbu, Presedinte al Comisiei de Cultura, Arte, Mijloace de Informare in Masa din Camera Deputatilor.

Din partea Televiziunii Romane vor fi prezenti, alaturi de Doina Gradea, Director General Interimar si Anca Dindirica, director TVR Craiova, Raico Cornea, director TVR 1, Mircea Neacsa, director TVR 3; Dite Dinesz, director TVR Timisoara; Romeo Couti director TVR Cluj; Cristian Georgescu, director TVR Tg. Mures; Camelia Patru, coordonator economic si administrativ TVR 3 si intreaga echipa a TVR Craiova.

„Conducerea Televiziunii Romane a sustinut acest proiect si s-a implicat activ in demararea si derularea procedurilor necesare pentru inceperea lucrarilor. Eforturi sustinute au fost depuse si de colegii mei de la TVR Craiova pentru a strange fonduri proprii, asigurand astfel cea mai mare parte a sumei necesare investitiei”, a declarat Anca Dindirica, director TVR Craiova. „Cu siguranta, realizarea noului sediu va avea efecte pozitive si in calitatea programelor produse si difuzate de TVR Craiova pentru ca, pana la urma, publicul telespectator este cel care da masura muncii noastre”, a mai spus sefa postului local.

Nou sediu TVR Craiova

Suprafata desfasurata a noului sediu TVR Craiova va fi de aproximativ 2000 mp si va cuprinde doua studiouri tv - unul de 240 mp pentru realizarea emisiunilor si unul de 50 mp pentru transmiterea jurnalelor de stiri. Cladirea este destinata atat spatiilor de productie, cat si celor de birouri pentru personalul editorial, tehnic si administrativ.

Realizarea constructiei noului sediu a fost o prioritate pentru actuala echipa manageriala a studioului TVR Craiova, avand in vedere conditiile dificile si spatiul restrans in care jurnalistii isi desfasoara in prezent activitatea, intr-o cladire distrusa partial de un incediu in anul 2005.

Studioul teritorial TVR Craiova a fost cel de-al patrulea post regional deschis de Televiziunea Romana. Prima transmisie a avut loc la 1 decembrie 1998, studioul avand o zona de activitate ce acopera  sapte judete din sud-vestul  Romaniei - Mehedinti, Gorj, Dolj, Olt, Valcea, Arges si Teleorman.

Grila postului este una generalista, axata pe reflectarea evenimentelor si a vietii comunitatilor locale. Emisiunile TVR Craiova sunt receptate si de comunitatile de romani din Bulgaria (Valea Timocului bulgaresc) si Serbia (Valea Timocului sarbesc), Albania sau Macedonia. 

Mai mult in Media, TV, 


PUBLICITATE: