TVR prinsa fara lenjerie intima. 10.000 lei amenda.
TV, TVR
Marti, 05 Martie 2013

 ( Adplayers, Iulian Toma ) Televiziunea publica a luat amenda pentru nerespectarea prevederilor  referitoare la protectia minorilor in emisiunea Lozul cel mare”difuzata in data de 28.02.2013 in care o cantareata a lasat de inteles ca nu poarta lenjerie intima.

Intruniti in sedinta publica, membrii Consiliului National al Audiovizualului au hotarat sa sanctioneze cu amenda in cuantum de 10.000 de lei postul de televiziune TVR 1 pentru nerespectarea prevederilor  referitoare la protectia minorilor in emisiunea in care a fost invitata si cantareata Bijou.

Consiliul a apreciat ca au fost incalcate prevederile art. 39 (2) din Legea Audiovizualului nr. 504/2002, potrivit carora “Difuzarea in serviciile de televiziune si de radiodifuziune a programelor care pot afecta dezvoltarea fizica, mentala sau morala a minorilor se poate face numai daca, prin alegerea intervalului orar de difuzare, prin codare sau ca efect al altor sisteme de acces conditionat, se asigura faptul ca minorii din zona de transmisie, in situatii normale, nu pot auzi sau vedea emisiunile respective

PUBLICITATE: