TVR are de luat 5,5 milioane de euro de la fosta Splendid Media.
Vineri, 13 Aprilie 2018
 

Credit: TVR

Televiziunea Romana a obtinut o solutie favorabila pentru recuperarea unor creante de aprox. 25 de milioane de lei (aprox. 5,5 milioane de euro, estimare adplayers).

adplayers.info

Televiziunea Romana a obtinut o solutie favorabila pentru recuperarea unor creante de aprox. 5,5 milioane de euro (estimare adplayers).

Potrivit postului public de televiziune, TVR a castigat apelul promovat in litigiul cu societatea SC One Digital Store SRL, fosta SC Splendid Media SA, avand ca obiect recuperea unor creante in valoare de aproximativ 25 de milioane de lei.

Suma reprezinta contravaloarea spatiului publicitar pe care agentia Splendid Media a fost mandatata sa il gestioneze in perioada 2009-2011 si a unor  penalitati de intarziere, mai noteaza reprezentantii TVR. 

Conform societatii publice de televiziune, creantele revendicate de SRTv si recunoscute de instanta sesizata ca certe, lichide si exigibile provin din neplata de catre SC One Digital Store SRL (fosta SC Splendid Media SA) catre televiziunea publica a contravalorii spatiului publicitar vandut si/sau pe care s-a obligat sa il vanda, cu incalcarea astfel a prevederilor contractului incheiat intre parti.

Prin hotararea Curtii de Apel Bucuresti, societatea comerciala este obligata sa plateasca Televiziunii Romane suma de 24.857.827,90 lei, reprezentand 16.027.488,55 lei contravaloare spatiu publicitar, 5.101.591,94 lei penalitati de intarziere si 3.728.747,41 lei diferenta de venit contractual minim garantat. Totodata, SC One Digital Store SRL trebuie sa plateasca televiziunii publice si suma de 15.700 de lei, reprezentand cheltuieli de judecata.

 Mai mult in Media, TV, Litigii,


PUBLICITATE: