TNT vine in Romania, dupa repozitionarea TCM
Marti, 29 Septembrie 2015
 Matthias Heinze, vicepresedinte operatiuni comerciale, Turner Broadcasting System

adplayers. info

TNT, brandul pilot de divertisment al Turner Broadcasting System, va fi disponibil in Romania incepand cu 6 octombrie, ca urmare a repozitionarii TCM.

Anuntul a fost facut in cadrul unei conferinte de presa sustinute de Matthias Heinze, vicepresedinte operatiuni comerciale pentru Germania, Austria, Elvetia, Benelux, Europa Centrala si de Est si Rusia, si de Cristina Valasutean, manager de distributie pentru Romania, Ungaria si tarile balcanice.

Organizat la Club Control din Bucuresti, evenimentul de lansare a adunat mai mult de 300 de participanti, potrivit reprezentantilor de comunicare. Printre personalitatile prezente s-au aflat artistii: Adrian Despot, Catalina Grama, Alina Eremia, vedetele de televiziune: Amalia Enache, Alice Iacobescu, Maria Coman, actorii: Ioana Flora, Dorian Boguta, Ioana Blaj.

Conform reprezentantilor Turner Broadcasting System, noul post de televiziune pune la dispozitia telespectatorilor filme de inalta calitate, dar si productii originale TNT. Din octombrie, postul de televiziune aduce pe micile ecrane seriale ca „Ultima Nava” si „Crima cu premeditare”.

Potrivit reprezentantilor canalului, zc o evolutie a brandului TCM, TNT va imbogati experienta telespectatorilor, oferind filme de inalta calitate ce vor aduce o doza si mai mare de entuziasm si divertisment. Postul de televiziune le va aduce romanilor nu numai o selectie de filme de succes create de compania sora, Warner Bros., dar si seriale in premiera absoluta, marca TNT.

Mai mult in Media, TV


PUBLICITATE: