Sute de mii de EUR restante din 2008 acumulate de o regie
Luni, 25 Mai 2009
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Una din regiile de vanzari pe Internet cotate drept printre cele mai importante de pe piata de profil a anului trecut acumuleaza in prezent sute de mii de euro restante la furnizorii de media, conform unor surse AdPlayers din piata de publicitate online care au preferat sa-si pastreze confidentialitatea declaratiilor.

Potrivit informatiilor semnalate AdPlayers, cel putin cinci editori din piata online ar putea acumula restante de cateva sute de mii de euro, sume corespunzatoare unor volume de business derulate de respectiva regie online  in cursul anului precedent.

Conform clauzelor contractuale intre parti, in mod normal, restantele ar fi trebuit achitate in termene de plata de pana la 60 de zile de la data facturarii, plati care se apropie tot mai mult de jumatatea anului 2009. 

Managerul unui publisher online a afirmat pentru AdPlayers, sub protectia anonimatului ca editorul pe care il reprezinta ar urma sa declanseze in perioada imediat urmatoare procedurile legale de recuperare a datoriilor in instanta de la respectiva regie de vanzari. Demersurile ar putea avea loc in cursul lunii viitoare, in cazul in care cele mai recente reesalonari de plata ce vizeaza inceputul lunii iunie ar urma sa nu fie respectate.

PUBLICITATE: