Sute de copii in weekend la Minimax Parc, in Herastrau
Miercuri, 18 Iunie 2008



(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Media Mall impreuna cu Minimax au organizat Minimax Parc, un eveniment dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani, care a avut loc in weekendul precedent (14 si 15 iunie), in Parcul Herastrau, intrarea dinspre Piata Charles De Gaulle.

 

Potrivit autorilor, evenimentul a atras participarea a sute de copii, care, impreuna cu insotitorii lor, parinti, bunici au asistat si au luat parte pe parcursul a doua zile la concursuri diverse, spectacole interactive si la multe alte momente antrenante create impreuna cu animatorul Bogdan Uritescu , bine…secondat de mascota Fulga si mascotele Mini si Max.

 

Concursurile de acuarela, parada costumelor de carnaval si cel de desen pe asfalt au atras copii de toate varstele si au fost recompensate cu premii oferite de Fulga, Carpatica, Bancpost, dar si din partea organizatorilor de la postul de televiziune Minimax.

 

Un moment special l-a constituit concursul de frumusete pentru animalele de companie , ocazie cu care copii au venit sa-si prezinte cei mai dragi prieteni ai lor, de la caini si pisici pana la porcusori de Guineea! Momentele artistice si cele alternative de dans si cantec au fost sustinute de grupurile de copii Do Re Mi , Floare de Colt , Rogvaiv, Miniton si Bucharest Sport Club.

 

Organizatorii de la Media Mall si Minimax anunta si pentru anul viitor o noua editie a Minimax Parc, un eveniment care spera sa  atraga si mai multi participanti.


PUBLICITATE: