Style Radar: o noua emisiune de weekend la KANAL D
Luni, 14 Aprilie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

KANAL D a programat de sambata, 12 aprilie, incepand cu ora 12:15, Style Radar - cea mai noua emisiune de weekend despre showbiz si lifestyle bucurestean, potrivit postului de televiziune din grupul Dogan, o emisiune despre bun gust, cu si despre stil, in care “trend” e cuvantul cheie.

 

Show-ul va fi gazduit de Sylvia (ex. Asia) si de Christian Stan, iar Lala (fosta componenta a trupei TNT) se va ocupa de rubrica de “Cooking”. Conform Kanal D, “Style Radar” este o productie dinamica, din care nu lipsesc sfaturile despre sanatate si frumusete, teste de masini si motociclete, stil de design interior, sfaturi de la cei mai renumiti artisti de make-up si creatori de moda, dar si ale bucatarilor din cele mai renumite restaurante din Bucuresti.

 

Silvia Roxana Sarbu (alias Sylvia) a facut parte din trupa A.S.I.A. in perioada 2004-2007, iar apoi s-a lansat intr-o cariera solo realizand doua piese alaturi de Dj Ryno, care au ajuns pe locul I in Romania Top 100. Christian Stan are o experienta bogata in domeniul presei de lifestyle, el fiind pentru mai multi ani redactor al unor publicatii precum “Bolero”, “Beau Monde” si “Harper’s Bazar”. Christian a fost reporter la emisiunea “Ce se-ntampla doctore?” si a lucrat alaturi de Ilinca Vandici la emisiunea “Bulevard”.


PUBLICITATE: