Stirile Kanal D in parteneriat cu CNN World Report
Vineri, 17 Octombrie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Kanal D a iuncheiat un parteneriat cu CNN World Report, se aratra intr-o informare a postului de televiziune din grupul de media Dogan, remisa AdPlayers.

 

Potrivit sursei, miscarea ar fi un prim pas dintr-o colaborare ulterioara de amploare intre Departamentul Stiri Kanal D si CNN International. In baza acordului intre cele doua canale de televiziune, telespectorii Kanal D au acces direct la informatiile transmise de CNN, iar cele mai importante stiri din Romania, realizate de Kanal D, vor putea fi vazute de oameni din intreaga lume prin difuzarea lor la CNN.

 

Oficialii de comunicare ai postului de televiziune din grupul Dogan spun ca Mihaela Antoche, Directorul Departamentului Stiri Kanal D, este unul dintre pilonii principali care sta la baza acestui parteneriat. Antoche a fost, in 2004, membru al International Professional Program, desfasurat la cartierul general al CNN din Atlanta, Statele Unite. Cel de-al doilea pilon al parteneriatului Kanal D - CNN este fosta Realitatea TV, Nicoleta Dragusin, corespondentul CNN in Romania si contributor la CNN World Report de mai bine de 4 ani.
 

Kanal D va transmite materiale la CNN de fiecare data cand o stire din Romania va fi de interes global si, fireste, va furniza informatii in timp real pentru buletinele de stiri, atunci cand un eveniment important are loc in Romania.

 


PUBLICITATE: