Statiile tv ale Antena TV Group S.A. si Antena 3 S.A. raman si in grilele AKTA Telecom si Digital Cable Systems, dupa iesirea din must carry
Joi, 19 Iulie 2018
 

Credit: Klass.ro

adplayers.info

Posturile de televiziune Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel si ZU TV vor continua sã fie distribuite neintrerupt si in retelele de cablu ale AKTA Telecom S.A. si Digital Cable Systems S.A.. anunta reprezentantii de comunicare ai grupului Intact.

Potrivit comunicarii, cele douã societãti au avize de retransmisie pentru 4200 de localitãti la nivelul intregii tãri si insumeazã cateva sute de mii de abonati.

In luna iunie 2018, trustul INTACT a anuntat iesirea posturilor sale tv din “must carry” si incheierea unui parteneriat cu grupul RCS& RDS pentru acordarea dreptului de retransmitere a programelor tv.

Canalele Tv Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel si Zu Tv vor mai putea fi receptionate in curand doar in retelele distribuitorilor care doresc incheierea unui contract de retransmisie.

In acest moment, astfel de contracte sunt semnate cu societatile RCS & RDS, UPC, Focus Sat, Orange, AKTA Telecom, Digital Cable Systems si alte cateva zeci de societãti de distributie cu acoperire localã si regionalã. De asemenea, existã discutii cu ceilalti distribuitori de programe tv, cu scopul incheierii contractelor de retransmisie. 

Mai mult in Media, TV, 

 


PUBLICITATE: