Start in competitia celor mai tari afaceri HORECA: Premiile Food & Bar
Joi, 18 Septembrie 2014
 adplayers. info

Revista si platforma de comunicare Food & Bar organizeaza pentru cel de-al saptelea an consecutiv Gala Premiilor Food & Bar pentru recunoasterea si premierea celor mai bune afaceri din industria Horeca. Editia din acest an a Premiilor Food & Bar cuprinde 14 categorii de premii care vor fi acordate restaurantelor, companiilor de catering si de delivery, pub-urilor si barurilor, cluburilor, cafenelelor si ceainariilor, patiseriilor, cofetariilor, brutariilor, precum si unitatilor cu servire rapida (QSR).

Cei ce vor sa fie inclusi in procesul de vot din acest an isi pot nominaliza propria afacere, respectand criteriile de mai jos. De asemenea, nominalizarile pot fi facute si pentru un tert, in aceleasi conditii. Pentru validarea unei nominalizari, aceasta trebuie sa contina: nume locatie/companie nominalizata, adresa, persoana de contact, telefon, e-mail, scurta descriere, motivarea nominalizarii, categoria in care se face nominalizarea, precum si datele de contact ale celui care nominalizeaza.Nominalizarile pot fi trimise pana pe data de 30 septembrie 2014

Nominalizarile pot fi facute online sau pot fi trimise la adresa office@foodbar.ro pana pe data de 3 octombrie 2014. Dupa validarea nominalizarilor, se alcatuiesc listele finale de vot care vor fi trimise catre membrii panelului de vot.Pentru desemnarea castigatorilor prin votul final, Food & Bar alcatuieste un panel format din sute de persoane, structurat in trei mari categorii: clienti, furnizori si profesionisti Horeca (proprietari, manageri, specialisti). Mixul de votanti si perspectiva lor diferita asupra pietei asigura obtinerea celor mai relevante rezultate in topurile finale.

Ceremonia de decernare a premiilor la care vor participa cele mai importante personalitati ale ospitalitatii din Romania va avea loc pe 27 noiembrie.

Lansata in anul 2008, Gala a Premiilor Food & Bar este un reper al recunoasterii serviciilor de calitate in Horeca.

Masi mult in Evenimente
 

PUBLICITATE: