Standard.ro se transforma in platforma de bloguri, opinii si comentarii de business
Vineri, 15 Ianuarie 2010
 (AdPlayers.ro, Irina Toma)

Standard.ro, fostul website al cotidianului Business Standard, s-a transformat in platforma de bloguri, opinii si comentarii de business. Potrivit reprezentantilor de relatii publice ai grupului Realitatea Catavencu, noul format editorial va reuni opiniile si dezbaterile unor jurnalisti de business reputati si profesionisti din mediul de afaceri romanesc, sub coordonarea editoriala a lui Lucian Davidescu (foto) si a lui Radu Soviani. 

Dupa modelul VoxPublica.ro, Standard.ro este inclus in portalul de business MONEY.ro, si va contine opinii, analize si dezbateri din domenii economice precum Finante, Banci, Asigurari, Companii, Piete de capital, Macro-economie, etc.

“ Standard.ro devine astfel prima platforma de comentarii exclusiv economice, prin care utilizatorii de internet si informatie economica vor putea sa interactioneze cu vocile puternice din economia romaneasca. Echipa noastra de economisti, analisti, jurnalisti identifica intrebarile de referinta din domeniile cheie ale economiei, dezbate ideile si ofera contextul care permite cititorilor nostri sa actioneze rapid si in cunostinta de cauza”, a spus Radu Soviani, editorul care conduce proiectul noului standard.ro.

 

.


PUBLICITATE: