Splendid Media si alti 7 membri s-au retras din BRAT, 12 noi membri au venit
Joi, 12 Februarie 2009

( AdPlayers.ro, Iulian Toma )

12 noi membri, printre care Orange, SBC Broadcasting Media, Dogan Media, Netbridge sau F5 Webcorp, s-au alaturat BRAT, alti 8 membri printre care Splendid Media, CEC sau Scop Computers au preferat sa se retraga, potrivit celui mai recent buletin informativ electronic editat de BRAT.ro.

Autorii informarii mai reamintesc membrilor organizatiei termenele limita de depunere a declaratiilor de difuzare pentru perioada octombrie-decembrie 2008  - 28 februarie, data pana la care sunt asteptate si depunerea pachetelor de audit aferente semestrului al II-lea 2008.

In acelasi buletin informativ, BRAT anunta si o premiera in activitatea organizatiei: o campanie de promovare care vizeaza sporirea increderii in presa scrisa a investitorilor in comunicare.

„Exprimand vointa sindicalizata a presei scrise si online din Romania, BRAT a decis sa lanseze in 27 februarie o campanie media prin care vizeaza sporirea increderii investitorilor in presa scrisa si online si cresterea procentuala a bugetelor de publicitate alocate in publicatiile auditate si site-urile masurate”, spune Arina Ureche, Director General BRAT.

Comunicarea se va derula pe o perioada de 2-3 luni si se adreseaza cu precadere persoanelor responsabile in deciderea modului de investire a bugetelor de publicitate, clientilor si agentiilor de publicitate, institutiilor statului care aloca bugete de publicitate in presa scrisa si mediul online.

Campania va consta in publicarea unor machete/bannere si materiale de presa care vor sustine importanta auditarii/masurarii produselor print si online, in scopul derularii in conditii concurentiale corecte a investitiilor pe piata de media. Machetele, respectiv bannerele vor fi preluate in presa scrisa auditata si site-urile masurate de BRAT. BRAT va da startul acestei campanii in cadrul unei conferinte de presa ce va avea loc in data de 27 februarie. 

Membri noi la BRAT (sursa: BRAT )

Europe Development International

SBC Broadcasting Media

Orange Romania

MH Media Solution SRL

Ninespices.com

Netbridge Develompment

Dogan Media International

F5 Webcorp

Pharma Net Solutions

International Business Promotion

My Band Media

Freelancer SRL

Membri care s-au retras din BRAT

CEC

Carpatair

Desteptarea

Splendid Media

CB Richard Ellis Eurisko

Scop Computers

Romsoft

Publicitate

 


PUBLICITATE: