Seminar de media planning BRAT sustinut de proprietarul softului SESAME / SNA FOCUS
Sambata, 31 Mai 2008

( AdPlayers.ro, Irina Toma )

 

BRAT organizeaza la jumatatea lunii iunie un seminar de media planning sustinut de Peter J. Masson., specialist recunoscut la nivel international in planificare si cercetare media, proprietarul softului de planning (SESAME) utilizat de intreaga industrie media din Romania pentru evaluarea rezultatelor SNA FOCUS.

 

Potrivit organizatorilor, seminarul de media planning va avea loc in perioada 16 – 20 iunie 2008, la sediul BRAT din calea Victoriei (IAA House) si ofera pregatire practica si teoretica in domeniul planificarii media tuturor celor interesati. La finalul seminarului, BRAT va oferi participantilor o diploma care sa ateste promovarea cursului.

 

Participantii au posibilitatea de a opta pentru cursuri de incepatori sau de avansati si va contine inclusiv sesiuni de intrebari si raspunsuri, precum si utilizarea directa a softului Sesame. Grupele sunt limitate, din punct de vedere al numarului de participanti, la 20 de cursanti pentru grupa de incepatori si 15 la cea de avansati, fiecare grupa urmand sa beneficieze de o zi si jumatate de pregatire.

 

Cursul de media planning se adreseaza persoanelor ce activeaza in domeniile media, publicitate, marketing, comunicare, cercetare media, media plannerilor, studentilor in marketing, statistica, comunicare. Pentru modul de incepatori este recomandat ca studentii sa aiba minimum 6 luni experienta, iar in cazul avansatilor, experienta necesara este de minimum 2 ani.

 

Taxa de participare pentru membrii BRAT este de 270 Euro / persoana + TVA pentru modulul de incepatori, respectiv 330 Euro / persoana + TVA pentru modulul de avansati. Pentru participantii care nu fac parte din organizatiile membre BRAT taxa de participare este de 330 Euro / persoana + TVA pentru modulul de incepatori, respectiv 400 Euro / persoana + TVA pentru modulul de avansati.

 

Inscrierile la seminarul de media planning organizat de BRAT si sustinut de Peter J. Masson se fac pina pe 9 iunie 2008, la sediul BRAT, din Calea Victoriei Nr 126,  Tel 311. 7740.

 

 


PUBLICITATE: