Scrisoare Mistic Media catre clientii panourilor publicitare din Voluntari: ,,Panourile nu pot fi folosite de catre PubliVol, fiind proprietatea noastra”
Joi, 13 August 2020

 

Credit: Mistic Media / AdPlayers

,,Se implinesc doua saptamani de cand panourile Mistic Media au fost confiscate de catre Compania Municipala Publivol” spune compania in scrisoarea catre clienti, intrata in posesia AdPlayers. ,,Am initiat toate demersurile legale pentru a readuce panourile in portofoliul companiei noastre” mai subliniaza Mistic Media, detinatoarea panourilor publicitare din Voluntari.

AdPlayers. Iulian Toma

Scrisoare Mistic Media catre clientii panourilor publicitare din Voluntari: ,, Panourile nu pot fi folosite de catre PubliVol, fiind proprietatea noastra”

,, Se implinesc doua saptamani de cand panourile Mistic Media au fost confiscate de catre Compania Municipala Publivol” spune compania intr-o scrisoare catre clienti, intrata in posesia AdPlayers. ,,Am initiat toate demersurile legale pentru a readuce panourile in portofoliul companiei noastre” mai subliniaza detinatorii panourilor publicitare din Voluntari.

,, Panourile nu pot fi folosite de catre PubliVol, fiind proprietatea noastra” se mai arata in scrisoarea Mistic Media catre clientii panourilor publicitare stradale din Voluntari.

Contactat de catre AdPlayers, Vlad Ruta, fondator si director al companiei Mistic Media, a confirmat pozitia companiei catre clientii sai de publicitate. ,,Asteapta ca justitia sa solutioneze cat mai curand posibil acest abuz al companiei PubliVol apartinand Primariei Voluntari si sa repuna Mistic Media in posesia panourilor de publicitate pe care le detine de drept” a subliniat Vlad Ruta pentru AdPlayers.

Panourile care in urma cu doua saptamani contineau mesajele campaniilor de publicitate ale clientilor comerciali ai companiei Mistic Media au fost anulate iar acum contin un autopromo de contact al companiei PubliVol apartinand primariei Voluntari si, in campanie electorala sau nu, numele primarului Florin Costel Pandele.

AdPlayers a contactat si compania Publivol la adresa de pe panouri pentru a obtine pozitia sa inca de la publicarea materialului primului material legat de ocuparea panourilor publictare MisticMedia insa fara succes. AdPlayers spera ca macar de aceasta data sa primeasca un raspuns, spre stiinta clientilor de publicitate cititori, care au primit pozitia companiei Mistic Media la ,,doua saptamani de cand panourile Mistic Media au fost confiscate de catre Compania Municipala Publivol.” dupa cum scrie si in continutul complet al scrisorii catre clienti.

Mai jos, comunicarea Mistic Media catre catre clientii panourilor publicitare stradale din Voluntari:

"Dragi colaboratori,

Se implinesc doua saptamani de cand panourile Mistic Media au fost confiscate de catre Compania Municipala Publivol.

Intrega retea din orasul Voluntari este afectata ( Iancu Nicolae, Pipera Tunari, Voluntari ).

Am initiat toate demersurile legale pentru a readuce panourile in portofoliul companiei noastre.

Panourile nu pot fi folosite de catre PubliVol, fiind proprietatea noastra.

Suntem ingrijorati de actiunile Municipalitatii Voluntari si vom lasa justitia sa se pronunte.

Va multumim pentru sprijinul si increderea pe care ni le-ati aratat.

Cele bune,

Vlad Ruta”


AdPlayers, pe acelasi subiect:
Surse AdPlayers: Primaria Voluntari, prin compania PubliVol care admistreaza publicitatea, a confiscat panourile publicitare stradale Mistic Media

Reactia Mistic Media la ocuparea panourilor proprii dePubliVol, a Primariei Voluntari: ,,Experienta cel putin indoielnica [..] cvasiinexistenta in domeniul afacerilor in publicitate

Mai mult in OOH, Outdoor, Publicitate Stradala


PUBLICITATE: