Sapte oameni noi la Y&R / Team
Marti, 13 Iunie 2006

Sapte oameni noi la Y&R / Team

( AdPlayers.ro Irina Toma irina.toma@adplayers.ro )

Sapte oameni noi la Y&R / TeamY&R / Team Advertising  a anuntat nu mai putin de sapte oameni noi in echipa agentiei de publicitate. Potrivit agentiei, Bogdan Tataru (foto), recent numit Account Director Y&R / Team Advertising a parasit postul de Marketing Director la Toyota Romania pentru a reveni la prima sa dragoste publicitatea. “Imi doream sa ma intorc la prima mea dragoste, publicitatea”, spune el.

“De ce Y&R? Foarte simplu! Este vorba de profesionalismul si intelegerea a ceea ce inseamna ECHIPA, dar si modul in care Y&R lucreaza cu toti clientii sai. Si mai e un lucru care m-a facut sa imi doresc sa fac parte din echipa Y&R: Se rade. Si asta e foarte frumos!”, spune Bogdan Tataru,  responsabil de clienti-cheie ai agentiei de publicitate, spun oficialii de relatii publice Y&R.

Trei oameni la media

“Partea de media a afacerii noastre a cunoscut o crestere extraordinara in ultimele cateva luni, si cu siguranta tendinta va continua in urmatoarea perioada” declara Nicolae Laita, Media Director, “de aceea am angajat oameni noi, astfel incit partea de resurse umane sa evolueze o data cu cea de business.”, continua seful departamentului de media al agentiei de publicitate cu trei oameni noi in departamentul pe care il conduce.

Sapte oameni noi la Y&R / Team

Alina Ionita (foto), de 26 de ani, vine de la Arbomedia si se ocupa acum de media planning & buying pentru unul dintre cele mai solicitante conturi, Tiriac Auto, spun reprezentantii agentiei.

Sapte oameni noi la Y&R / Team

Tania Nita (foto), de 23 de ani, a absolvit Facultatea de Cibernetica, iar dupa un internship la Londra lucreaza ca media planner pentru cel mai vechi partener de afaceri al Y&R: Colgate - Palmolive Romania.

Sapte oameni noi la Y&R / Team

Adriana Clenciu (foto), de 22 de ani, este inca studenta, dar este incantata de provocarile departamentului de media in care este implicata, afirma oficialii agentiei .

O echipa Danone mai mare

Echipa agentiei care lucreaza pentru Danone s-a marit cu inca 2 persoane . Mai multe brand-uri active Danone, lider pe segmentul produselor lactate proaspete, potrivit agentiei, au insemnat mai multi oameni pentru coordonarea acestui cont in continua dezvoltare, sustin reprezentantii Y&R.

Sapte oameni noi la Y&R / Team

“Este minunat sa muncesti intr-o agentie internationala, care are in portofoliu clienti precum Danone.”, spune Alexandra Mihai (foto), 26 de ani, licentiata in Litere si studenta la SNSPA, Facultatea de Relatii Publice si Comunicare. Ea a plecat de la Icon Advertising pentru a se alatura echipei Y&R.

Sapte oameni noi la Y&R / Team

Oana Miclos, de 24 de ani, a absolvit RISE la Spiru Haret si Relatii Publice la SNSPA. Pentru o scurta perioada a activat in departamentul legislativ de la Cotroceni, si cateva luni la Medic One si Draft Marketing Direct.

Sapte oameni noi la Y&R / TeamSi la Creatie

Departamentul de creatie o are ca noutate pe Irina Codreanu (26 de ani), care a lucrat inainte la DDB Bucuresti si Grey Worldwide Romania. A venit in Y&R in luna mai si este copywriter pentru mai multi clienti.


PUBLICITATE: