Sapte Seri, bilingv, la Covasna
Marti, 27 Noiembrie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Sapte Seri lanseaza editia de Covasna. Noua editie a ghidului saptamanal de petrecere a timpului liber si de informatie culturala, va fi distribuita in format bilingv, dat fiind ca ponderea maghiarilor in judetul Covasna este de 75%, fata de doar 24% ponderea romanilor.

Potrivit editorilor, publicatia va fi distribuita intr-un tiraj de 20.000 de exemplare, cu aparitie o data la doua saptamani si se adreseaza publicului dornic de distractie, cu varsta cuprinsa intre 18 si 40 de ani.

Sapte Seri, bilingv, la CovasnaPe langa Covasna, „In afara de editia de Bucuresti editata in 60.000 de exemplare saptamanal, avem editii locale in Craiova, Pitesti, Timisoara, Oradea, Cluj, Sibiu, Targu-Mures, Brasov si Valea Prahovei, Iasi si Constanta”, declara recent, pentru AdPlayers, Mircea Criveanu (foto), Director Executiv, Sapte Seri.

„Fiecare din aceste editii locale apare o data la doua saptamani si este editata in 20.000 de exemplare cu exceptia editiei de Brasov si Valea Prahovei – 30.000 de exemplare”, a mai spus executivul.

“Prin lansarea noii editii de Covasna se continua strategia de dezvoltare a Sapte Seri, avand ca principal scop informarea asupra celor mai importante locatii de divertisment din Romania”, a declarat Mircea Criveanu. „Incercam sa fim cat mai aproape de toti cititorii din tara, indiferent de regiunea din care fac parte si sa le aducem totodata informatii adaptate specificului fiecarei regiuni”.

iulian.toma[at]adplayers.ro

AdPlayers.ro/File

 

/Sapte Seri

In total Sapte Seri editeaza in prezent 680.000 de exemplare lunar. Sapte Seri se distribuie gratuit in Bucuresti si in alte 10 orase din tara, venind in sprijinul iubitorilor de concerte, spectacole, filme si carti bune. Prin lansarea noii editii, Sapte Seri ajunge la 11 variante locale, completate de editia de Bucuresti. Ghidul mai este disponibil si in varianta online la www.sapteseri.ro sau in varianta mobile.

 


PUBLICITATE: