Saatchi & Saatchi relanseaza 'Înca una si ma duc' pentru noua imagine Ciuc
Miercuri, 02 Mai 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Saatchi & Saatchi relanseaza sloganul "Inca una si ma duc" in noua campanie de imagine Ciuc. Sloganul a fost introdus pentru prima data intr-o campanie de imagine a marcii in urma cu mai bine de 8 ani, de catre agentia de publicitate Notorious, la acea data agentia de brand pentru Ciuc.

Odata cu noua pozitionare a brandului, agentia mai spune ca s-a introdus si o noua eticheta, “in fapt o varianta simplificata si rafinata a celei cunoscute”. Noua eticheta Ciuc a fost realizata de Gattringer, Austria.

Oficialii campaniei de comunicare de la Saatchi & Saatchi au afirmat pentru AdPlayers ca noua campanie Ciuc are ca target - barbati, 25-40, mediul urban, venituri medii, studii medii & superioare, psihologie: optimisti, directi, increzatori in fortele proprii si aspirand la o viata mai buna; nu foarte extrovertiti, dar care apreciaza distractia.

Autorii spun ca, pornind de la dorinta de a repozitiona brandul pe piata si a aduce mai multa forta personalitatii sale, agentia a conceput o campanie de imagine care comunica ideea de relaxare, fiind prima data cand o bere romaneasca se plaseaza pe acest teritoriu.

Campania se deruleaza incepand cu luna aprilie si se va incheia in luna noiembrie. Pe langa TV, campania cuprinde si print, materiale folosite in locurile de vanzare, precum si outdoor. Printre canalele media se numara tv: Pro TV, TVR1, TVR2, Prima TV, Realitatea, Antena 3, Pro Cinema, TV Sport, AXN, Canal D, National Geographic, Discovery

Pentru echipa care a turnat spotul « Scaunele », filmarile din Cipru nu au insemnat doar relaxare.  In cele doua zile de filmare membrii echipei si-au petrecut cate 6 ore pe zi in masini in cautarea locatiilor de filmare. Sedinta foto pentru materialele print si OOH a avut loc tot in Cipru, iar materialele au fost realizate de studioul Carioca.

....

AdFile

Advertiser: Heineken Romania

Brand: Ciuc

Andreas Stieber – Marketing Manager, 

Gabriela  Galatanu – Group Brand Manager

Nadia Mitrica – Brand Manager.

Agentie: Saatchi & Saatchi

Nick Hine – Creative Director

Cezar Panait – Copywriter,

Dragos Ometita - Art Director,

Cristina Iordanescu – Strategy Director,

Paula Hotea – Client Service Director,

Claudia Bodea – Account Director,

Cristina Popescu – Account Supervisor,

Regizor: Titus Twister,

Director de Imagine: Rainer Lipsky

Casa de productie: Tandem Film.


PUBLICITATE: