S-a rupt Money Channel. In MONEY.RO TV si nimic. Cine vinde publicitatea?
Miercuri, 10 Octombrie 2012

 (Adplayers, Iulian Toma) Aparut dupa ce Money Channel s-a rupt in doua, proaspat lansatul canal TV Money ro are cam tot ce era la fosta echipa si televiziune, potrivit unei surse apropiate scindarii postului.

„Noul Canal TV Money Ro inseamna toata fosta echipa de la Money Channel - adica Freciu, Apostol, Nahoi, Tatulici, prezentatorii, sculele, emisia, tot”, a afirmat pentru adplayers o sursa apropiata ruperii televiziunii.

Creditori in miscare

Potrivit oamenilor apropiati divizarii, fostul post a devenit doar o marca detinuta de Cosmin Gusa, unul dintre reprezentantii creditorilor Realitatea TV, am cautat sa aflam cine are post de televiziune si cine are publicitatea?

„Money Channel ca sigla/logo e al lui Cosmin Gusa, principalul creditor al Realitatea TV, dar mai are in prezent doar o sigla si o frecventa, nu oameni, nu grila, nu nimic”, am aflat de la omul care a lasat sa se inteleaga si cata publicitate am mai putea vedea la marca de televiziune fara scule, echipa si prezentatori.

Cu scule, echipa si prezentatori sau doar cu marca, publicitatea postului de televiziune de business trebuie sa fie undeva, nu?

„Publicitatea televiziunii Money.ro sau cum se va numi va fi vanduta tot de DBV Media House”, a mai afirmat una din sursele familiarizate cu ruperea postului in doua.

Mai mult in Business

 


PUBLICITATE: