Romanialibera.ro sprijina creativitatea cu "161 de ani de Eminescu"
Miercuri, 19 Ianuarie 2011
 ( AdPlayers, I.T. )

Romanialibera.ro anunta: „161 de ani de Eminescu”, un nou proiect online dezvoltat la scurt timp dupa incheierea seriei „2112 – povesti despre revolutie”.

Initiativa interactiva intre cititori si redactorii ziarului isi propune sa reprezinte modul editiei online de la Romania Libera de a sustine talentul si incuraja creativitatea literara, fiind dezvoltat de catre se noua echipa de la romanialibera.ro, condusa de redactorul-sef,  Cristian Curus (foto).

Potrivit autorilor, proiectul se va derula in perioada 15 ianuarie - 15 iunie 2010 si va pune la dispozitia celor care scriu un spatiu virtual in care sa isi posteze lucrarile si sa primeasca feed-back, atat din partea cititorilor RL, cat si din partea unui juriu de specialitate format din redactorii de la suplimentul Timpul liber.

Cu o experienta de 8 ani in mass media, redactorul sef de la romanialibera.ro este colaborator la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii si Centrul de Jurnalism independent, si co-autor al lucrarii „Weblog – Online Publishing Platform” despre blogging in Romania. In ultimul an, Cristian Curus a ocupat pozitia de redactor – sef al suplimentului RL – Timpul Liber.


PUBLICITATE: