Ringier confirma plecarea Iuliei Dinu si instalarea lui Claudiu Serban la sefia Evz si Capital
Marti, 29 Ianuarie 2008



(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Divizia de publicatii Economic & Reference va fi condusa de Claudiu Serban, Deputy General Manager, anunta o informare Ringier remisa AdPlayers.

 

Ringier confirma astfel plecarea Iuliei Dinu, Director Executiv al Diviziei Economic & Reference. Potrivit grupului de media, care ii multumeste Iuliei Dinu pentru contributia sa in cadrul companiei pe parcursul intregului mandat, dupa 10 ani de experienta in pozitii de top, fostul sef al Diviziei Economic & Reference a decis sa faca o pauza in cariera sa corporatista pentru a dedica mai mult timp si atentie proiectelor personale.

 

Potrivit comunicatului Ringier, Dragos Varsandan este promovat in functia de Director Executiv, Divizia Magazines. Divizia Services (Distributie, IT, Online, Productie si TV Cooperation) va fi condusa in mod direct de catre Directorul General al companiei. Diviziile Boulevard si Free vor fi reunite si in mod formal intr-o singura divizie – Boulevard & Free Division, sub conducerea lui Lucian Romascanu, in calitate de Director Executiv.

 

Claudiu Serban va prelua managementul titlurilor Capital si Evenimentul zilei, renuntand la toate responsabilitatile sale actuale pentru a se concentra exclusiv pe dezvoltarea acestor doua brand-uri reprezentative pentru Ringier Romania. In acelasi timp, Claudiu Serban isi mentine rolul de adjunct al Directorului General, continuand sa ii acorde suport operational acestuia.

 

Claudiu Serban are o bogata experienta in media. Pe parcursul celor 15 ani in cadrul companiei Ringier, careia i s-a alaturat in 1992, ca membru al echipei editoriale a revistei Capital. Printrfe pozitiile pe care le-a ocupat se numara: Redactor-Sef Adjunct al cotidianului Libertatea, Project Manager pentru lansarea revistei Unica, Redactor-Sef al revistei TV mania, Redactor-Sef al Gazetei Sporturilor, Director Executiv al Diviziei Magazines.

 

Dragos Varsandan s-a alaturat companiei Ringier Romania in 1998, ca editor la revista TV mania. Cariera este legata de cea a echipei TV mania, pe care a condus-o pana anul trecut, cand a fost promovat in functia de Publisher al departamentului de reviste pentru tineret si ghiduri TV din cadrul diviziei Magazines. Dragos Varsandan a asigurat in acelasi timp transferul ghidurilor TV catre grupul german Bauer Verlag. 

 

In acelasi timp, cele doua divizii Boulevard si Free vor fi reunite si in mod formal intr-o singura divizie (Boulevard& Free), ce va fi condusa de catre Lucian Romascanu, in calitate de Director Executiv al noii divizii. Aceasta fuziune este o consecinta directa a vanzarii titlului ProSport care forma in trecut, impreuna cu Libertatea, o unitate de business separata.

 

Dorin Chiotea, fost Redactor-Sef al cotidianului ProSport, este numit Special Projects Manager al nou formatei divizii, urmand sa se implice activ in dezvoltarea de proiecte importante atat pentru ziarul Libertatea, cat si pentru Compact.   

 

Divizia Services va fi supervizata in mod direct de catre Directorul General, adica de Marius Hagger, care se alatura echipei din Romania pe 1 martie. 



PUBLICITATE: