Ring, gratuit si pe Litoral in 10.000 de exemplare
Joi, 09 Iulie 2009
 (AdPlayers.ro, Irina Toma )

Incepand de luni, 13 iulie 2009, ziarul „ring” se va distribui gratuit si pe litoral, intr-un tiraj  zilnic de 10.000 de exemplare, anunta responsabilii de relatii publice ai cotidianului gratuit.

Pe langa stiri, reportaje si interviuri de interes national, Ring va contine si informatii utile pentru turisti veniti la malul Marii Negre si  va putea fi procurata din cutiile speciale amplasate in statiunile Eforie Nord, Eforie, Eforie Sud, Costinesti, 23 August, Olimp, Neptun, Jupiter, Aurora, Venus, Saturn si Mangalia.  

„Extinderea distributiei pe litoral, pentru perioada estivala, reprezinta un pas important in strategia de dezvoltare a publicatiei „ring”, ziarul gratuit cu cea mai larga retea de distributie din Bucuresti”, a declarat Catalin Iurea, Manager Distributie Ziarul „ring”. „Pana la finalul anului, ne-am propus atat extinderea retelei de distributie la nivelul Capitalei, prin inaugurarea unor puncte de distributie amplasate in statiile RATB, parcuri si marile centre comerciale si de business, precum si distributia ziarului in marile orase din apropierea Bucurestiului, respectiv Pitesti, Ploiesti si Brasov”. 

Potrivit reprezentantilor publicatiei, cotidianul gratuit Ring apare in fiecare zi, de luni pana vineri, si are un tiraj auditat de 100.000 exemplare. Ziarul a fost lansat in 21 aprilie 2008 si este editat de compania Ring Media, din care mai face parte si o tipografie, lansata in primavara anului 2009. Ring Media mai are in plan lansarea unui post de televiziune, a unui post de radio, precum si a altor doua publicatii cu distributie nationala.

PUBLICITATE: