Revelionul Starurilor cu vedete si masti la Antena 1
Miercuri, 28 Decembrie 2016

sursa foto: Antena Group

adplayers. info

Prezentat pentru al 17-lea an consecutiv de Dan Negru, Programul de Revelion al Antenei 1 aduce sambata, 31 decembrie, de la ora 22,15, in fata telespectatorilor, zeci de vedete si masti impresionante in spatele carora se ascund numeroase celebritati, la Revelionul Starurilor 2017, anunta reprezentantii de comunicare ai trustului Intact.

Cornelia si Lupu Rednic, Viorica si Ionita din Clejani, Pepe, Liviu Varciu, Maria Carneci, Horia Brenciu, Alex Velea, Alina Eremia, Lidia Buble, Șerban Copot,  nea Marin, Daniela Condurache, George, Dorian Popa, Ruby, Monica Davidescu, Diana Munteanu, Marius Florea Vizante, Eugen Cristea, Nicoleta Nuca, Nico, Radu Valcan, Cornel Borza, Amna sunt doar o parte dintre vedetele care vor petrece Revelionul 2017 alaturi de Dan Negru, la Antena 1.

Momentele speciale ale noptii vor fi cele dedicate mastilor, in spatele carora se vor ascunde numeroase celebritati pe care artistii din platou, impartiti in doua tabere, a fetelor si a baietilor, vor trebui sa le recunoasca. De asemenea, telespectatorii Antenei 1 pot paria pe Facebook pentru fiecare masca in parte si, in cazul in care ghicesc cine se ascunde in spatele fiecareia, vor putea castiga premii substantiale.

Davy Jones din “Piratii din Caraibe”, Durotan din “Warcraft”, Palarierul din “Alice in Țara Minunilor”, Papi, regina trolilor, Popeye Marinarul, X Men si chiar o masca pe papainoage - Bunul Urias din “Marele Urias Prietenos” sunt o parte dintre cele 11 masti care vor urca pe scena Revelionului Starurilor 2017 prezentat de Dan Negru. Și asta nu este tot. In Noaptea de Revelion vom afla, in sfarsit, cine se ascunde in spatele mastii lui Carla’s Dreams.

Ce alte surprize au pregatit Dan Negru si echipa sa pentru noaptea dintre ani si cine sunt celebritatile care se ascund in spatele spectaculoaselor masti, telespectatorii Antenei 1 vor afla sambata, 31 decembrie, de la ora 22,15, la Revelionul Starurilor 2017!

Mai mult in Media, TV


PUBLICITATE: