,,Relevant” pentru marketing si comunicare, pe TV la Canal 33 din 1 noiembrie cu Antoaneta Banu
Luni, 31 Octombrie 2022

,,Relevant” pentru marketing si comunicare, pe TV la Canal 33 din 1 noiembrie cu Antoaneta Banu

„Proiectul emisiunii de marketing si comunicare Relevant se uita cu multa atentie la actualul context social, economic si financiar si mai ales la crizele multiple, nu doar din Romania, ci la nivel global. Dupa doi ani de pandemie, inca nu putem spune ca stim cu „ce se mananca „ noua normalitate” a afirmat pentru AdPlayers, Antoaneta Banu, initiatoarea proiectului de emisiune TV.

AdPlayers. info

Din 1 noiembrie, Canal 33 Romania lanseaza RELEVANT, formatul cu doza cea mai mare de noutate si unicitate in media clasica din Romania.RELEVANT isi propune sa fie cea mai importanta emisiune tv dedicata industriei de PR si Comunicare din Romania.

„Proiectul emisiunii de marketing si comunicare Relevant se uita cu multa atentie la actualul context social, economic si financiar si mai ales la crizele multiple, nu doar din Romania, ci la nivel global. Dupa doi ani de pandemie, inca nu putem spune ca stim cu „ce se mananca „ noua normalitate” a afirmat pentru AdPlayers, Antoaneta Banu, initiatoarea proiectului de emisiune TV. ,,Asa ca new normal este working process, in fiecare zi se mai adauga ceva, inca ceva. La Relevant se discuta despre posibilele scenarii in PR-ul si Marketingul de criza in 2023, despre Fake News si Misinformation, despre optimizarea strategiilor de marketing in inflatie”.

,,Relevant cauta sa afle care sunt trendurile la nivel global, in 2023 si mai ales care este „elasticitatea" marketerilor in mijlocul unui context definit de incertitudine. Evident ca focusul ramane la Relevant pe analiza de date si customer experience, ADN-ul profesionistului din marketing, despre cum vor arata strategiile de content marketing, comunicare de brand, intr-o lume supra saturata de continut si de influencer marketing. Sunt doar cateva dintre headlinurle editiilor Relevant la care vor oferi raspunsuri, opinii, pareri, din propria expertiza profesionistii din marketing si comunicare, din agentii, practicienii, leaderi, head of marketing din companii, antreprenori, brand manageri, creatori de continut. Imi doresc ca Relevant sa fie jucatorul quality si puternic din peisajul media din Romania, care sa devina un loc de exprimare si intalnire, saptamanal pentru profesionistii din industria de comunicare, de la noi. Relevant este emisiunea sustinuta de fapte reale si surse de incredere. Relevant: captivant, de incredere, accesibil" a adaugat initiatoarea emisiunii de televiziune.

Relevant este agregatorul live de idei creative, insighturi valoroase, know how, strategii, cercetari de piata, studii de caz live, trenduri, experiente traite, dezbateri, opinii relevante, bune practici, oportunitati si provocari, storytelling si abordari, din industria de PR si Comunicare din Romania.

In fiecare marti, de la ora 15,00, live, Relevant isi propune sa aduca impreuna pe profesionistii din PR, Advertising, Marketing, HR,Brand, Leadership, Vanzari, Comunicare_Digitala, Comunicare_De_Business, Comunicare_Corporate, Comunicare_Organizationala, Social_Media, Influencer_Marketing, Creator_Economy si altele.

Emisiunea Relevant este creata, realizata si moderata de Antoaneta Banu, jurnalist cu peste 20 de ani de experienta in media, antreprenor in industria de comunicare, creatorul si hostul podcastului Strategii de Comunicare eficienta, nominalizat la categoria Best Podcast la Digital Divas (2021 si 2022) si  la Webstock Awards 2021.

‘’La Relevant nu vine nimeni sa faca teorie. Relevant este emisiunea despre industria de comunicare si oamenii sai. Iata de ce imi place sa spun ca  este o emisiune bazata pe fapte reale. Evenimentele dedicate industriei, cele online si cele offline au loc de cateva ori pe an. Interesul este foarte mare pentru a-I asculta, a-i cunoaste, a afla de la ei tot ceea ce conteaza. Eu vreau sa permanentizez aceasta intalnire cu acesti oameni. Si asa am ajuns la acest format. Relevant este un hub, transmis live, unde in fiecare marti de la ora 15,00 aduc impreuna doar profesinistii confirmati, recunoscuti. Vreau sa ii aduc impreuna, in mod sustinut, tematic, pe cei pentru care industria de comunicare este profesie, business dar si mod de viata. De fapt vorbim despre o industrie si de cei care functioneaza in cadrul ei dintr-o mare pasiune. Emisiunea se va transmite atat pe tv, dar si online, pe You Tube si Facebook. Sunt incantata ca Relevant isi gaseste locul la Canal 33, postul tv de care sunt foarte legata” declara Antoaneta Banu, creatorul si moderatorul Relevant.

Postul Canal 33 este disponibil pe Vodafone, pozitia 408, Digi-189, Orange TV-640 si pe You Tube.

Mai mult in Media, TV


PUBLICITATE: