Regia de vanzari a holdingului Adevarul, in negocieri cu Sorel Radu
Marti, 21 Septembrie 2010

 (AdPlayers, Iulian Toma)

Media Point, regia de vanzari care va adiministra vanzarile Adevarul Holding este in negocieri de consultanta de specialitate cu Sorel Radu (foto), ex director de vazari Realitatea Catavencu si anterior al Media Pro, potrivit unor surse AdPlayers apropiate discutiilor.

Sorel Radu nu a putut fi contactat pentru a confirma informatia, insa este de asteptatat ca atat rezultatul negocierilor cu fostul sef de vanzari Realitatea Catavencu cat si oferta Media Point sa iasa pe piata de media in aceste zile. In prezent, Radu este manager al propriei companii de cercetare eResearch, pe care a lansat-o pe piata la scurt timp dupa ce s-a despartit de vanzarile trustului patronat de Sorin Ovidiu Vintu.

Potrivit informatiilor AdPlayers, casa de vanzari Media Point este controltata 100% de Odyssey Communications, agentia fondata de Diana Flutur si Dinu Patriciu, dar va avea o structura independenta de cea a companiei de publicitate care a castigat de curand atat administrarea bugetului de publicitate Adevarul Holding.

Odyssey este singurul participant al licitatiei de media organizate de Adevarul Holding de curand care a prezentat grupului condus de Peter Imre si o scrisoare de garantie a bugetelor care ar urma sa fie atrase anual de holding din publicitate, in valoare de 10 Milioane EUR.


PUBLICITATE: