Refresh in echipa Saatchi & Saatchi
Miercuri, 26 Octombrie 2005

( AdPlayers.ro) Saatchi & Saatchi are oameni noi pe comunicarea bellow the line ( BTL) dupa cum anunta oficialii de PR ai agentiei de publicitate. Ioana Hurdubelea, Gabriela Nanu si Andreea Bernicu sunt cele mai noi achizitii.

Refresh in echipa Saatchi & SaatchiIoana Hurdubelea (foto), 22 ani s-a alaturat echipei Saatchi & Saatchi in departamentul  BTL cu functia de Junior Account Executive. A mai lucrat la Ambasada Franceza. A absolvit Academia de Studii Economice Bucuresti (Contabilitate si Informatica de Gestiune) si Institutul Franco Roman de Gestiune (stadiul DUMA). Are atestat Cambridge de limba engleza si vorbeste fluent franceza.

Refresh in echipa Saatchi & SaatchiO alta membra a echipei Saatchi & Saatchi, Gabriela Nanu (foto),  26 ani, s-a alaturat departamentului BTL al agentiei pe postul de Account Executive incepand cu luna octombrie. Anul trecut a lucrat in Hong Kong (China) la Equilibrium Institute. Cu un an experienta in publicitate, Gabriela Nanu a absolvit Facultatea de Limbi Straine si vorbeste fluent engleza si spaniola.

Absolventa a facultatii de litere din Suceava, Andreea Bernicu (foto) a terminat un Master in Tehnici si Tehnologii de Comunicare la Nice Sophia Antipolis University. Vorbeste fluent limba engleza si franceza si s-a alaturat echipei Saatchi & Saatchi in urma unui internship in cursul acestei veri.

Refresh in echipa Saatchi & Saatchi

( Irina Toma )


PUBLICITATE: