Rebranding Ciucas "de la munte" semnat de Branzas de la Cluj
Marti, 26 Aprilie 2005

( AdPlayers.ro ) Branzas Design a redesenat brandul Ciucas apartinand Companiei de Bere Romania (CBR) membra a Grupului SABMiller plc. 'Operatia' i-a fost administrata marcii CBR pentru a pune in valoare principalele sale atribute, obtinând un raport optim intre elementele care transmit valorile si mesajul brandului, spun reprezentantii consultantului de branding si design. « Pentru a-i oferi distinctivitate si vizibilitate in raft in raport cu competitia a fost creat un nou si original recipient PET de 2L având o forma unica, placuta si foarte ergonomica » afirma desenatorii Branzas.

Rebranding Ciucas de la munte semnat de Branzas de la Cluj

'Am urmarit sa cream o forma organica, curgatoare, rotunda, care te imbie sa prinzi recipientul in mâna si sa gusti o bere buna'  Bogdan Brânzas,   Creative Director si CEO, Branzas Design. 'Prin redesenarea brandului si a ambalajului credem ca am reusit sa oferim publicului un motiv in plus sa doreasca experienta Ciucas si sa se bucure de ea' spune executivul. Ciucas va beneficia in continuare de serviciile consultantului de branding si design pentru realizarea standardelor de brand si comunicare precum si transpunerea acestora in brand book.

Desi nu se poate spune cu siguranta daca toti oamenii de marketing au auzit pana astazi de consultanti de branding si design, putem afirma fara sa gresim prea mult ca putini sunt aceia care au auzit ca exista o agentie romaneasca de profil ce are carti de vizita tiparite inca din 1994. "Pe cartea de vizita Branzas scrie consultanti de branding si design inca din 1994" ne asigura Bogdan Branzas.

Rebranding Ciucas de la munte semnat de Branzas de la Cluj

Rebranding Ciucas, CBR, Branzas Design

"Proiectul incununeaza 6 luni de eforturi comune pentru repozitionarea brandului Ciucas. S-a dorit reasezarea valorilor Ciucas pe baza noii pozitionari” explica Harry Ioncica, Brand Manager Ciucas. “Ciucas este berea de la munte si am dorit ca Branzas sa redeseneze brandul pentru a impune acest avantaj, precum si cel al traditiei indelungate de care celelalte branduri din segmentul economic nu beneficiaza. Branzas ne-a oferit experienta sa de 10 ani pe proiecte de branding si packaging pentru bere si FMCG” recunoste omul de marketing CBR, companie membra a grupului SABMiller plc.

Rebranding Ciucas de la munte semnat de Branzas de la Cluj

"Pionieratul nostru a deschis calea catre o mai buna intelegere si utilizare a brandingului si designului, domenii noi si de nisa pentru România " spun cei de la Branzas. " Am deschis impreuna cu Ursus portile unui domeniu inca neexplorat insa cu potential extraordinar pentru România, intr-un moment in care brandurile puternice erau inexistente " vorbeste Bogdan Branzas despre inceputul colaborarii cu CBR. " La 10 ani de la crearea lui Ursus – cel mai important brand de bere din România, apoi al lui Keller, adaugam cu mândrie in portofoliul nostru inca un brand al CBR "

Infiintata in 1994 la Cluj-Napoca, reprezentantii Branzas Design spun ca aceasta este prima agentie româneasca de consultanta pentru branding si design. In 1995, primul brand creat de Branzas pentru CBR a fost Ursus. Printre clientii din portofoliul agentiei se mai numara Autonet, Connex, Compania de Bere Romania, Elis, Gregory’s Romania, IBM, Lafarge, Microsoft, MOL, Procter & Gamble, Ringier, Sanex, Siemens, Standard & Snacks, Tiriac Holdings, Tiriac Auto.


PUBLICITATE: