Realitatea TV va inceta campania impotriva SNMATV
Vineri, 15 Martie 2013
 (Adplayers, Iulian Toma) Asociatia Romana pentru Masurarea Audientelor s-a intalnit cu reprezentanti ai Realitatea Media.

In cadrul intilnirii, reprezentantii membrului ARMA Realitatea Media au expus preocuparile pe care le au cu privire la Serviciul National de Masurare a Audientelor TV (SNMATV).

Potrivit ARMA, reprezentantii Realitatea Media au aratat ca doresc realizarea unei proceduri de auditare cu privire la SNMATV pentru a li se raspunde la preocuparile legate de acest serviciu. Oficialii Realitatea au mai aratat faptul ca vor urma mecanismele interne puse la dispozitia membrilor ARMA in vederea discutarii preocuparilor pe care le au cu privire la serviciul de masurare a audientelor TV si ca vor inceta campania impotriva acestui serviciu.

In urma intalnirii, reprezentantii ARMA au aratat faptul ca vor prezenta Adunarii Generale preocuparile membrului sau Realitatea Media, urmand ca membrii asociatiei sa decida cu privire la pasii de urmat.

„S-a dorit  prezentarea acestor preocupari in cadrul Adunarii Generale a membrilor ARMA de astazi (13.03.2013), insa din cauza lipsei numarului statutar de membri nu s-a putut realiza acest lucru. Urmeaza ca aceste aspecte sa se discute in Adunarea Generala care este programata pentru miercuri 20.03.2013”, se mai arata in comunicarea asociatiei.

Lansate prin vocea redactorului Rares Bogdan, acuzele postului de televiziune la adresa serviciului de masurare a audientei au fost urmate de o serie de adeziuni a telespectatorilor Realitatea TV care s-a transformat intr-o campanie impotriva SNMATV.

Mai mult in TV


PUBLICITATE: